Hermes Twilly

Hermes TwillyLuxul renaste din cenusa unui viitor impus de legaturile de sange, astfel ca Thierry Hermes, parintele brandului Hermes si, tototdata, cel de-al saselea fiu al unui hangiu, reuseste sa sfideze legile firii si ale societatii si sa devina un statement al modei haute-couture.

Hermes isi schiteaza primii pasi in industria parfumiera odata cu lansarea parufmului Eau d’Hermes, creatie a faimosului parfumier Edmond Roudnitska, in anul 1951. Atunci s-a creat si precedentul succesului de care se bucura cu precadere astazi brandul Hermes, dovada stand ropotele de aplauze pe care le-a captat lansarea celui mai nou parfum lansat de Hermes anul acesta, Hermes Twilly.

Hermes Twilly este, pe langa o esenta florala care incununeaza sensul feminitatii in societate, o creatie izvorata din genul inspirat al maestrilor casei Hermes, asa cum au obisnuit, de altfel, sa conceptualizeze fiecare idee indrazneata care le ameninta curiozitatea. Noul parfum Hermes Twilly este inspirat de cele mai fine esarfe din lume, esarfele twilly, creatii sic, din catifea, care potenteaza eleganta tinutelor.

HERMES TWILLY ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

logo-emag-2-5

Hermes Twilly

logo aoro

Hermes Twilly

logo elefant

Hermes Twilly

Hermes Twilly surprinde portretul olfactiv al creativitatii si inspiratiei. Parfumul confera substanta geniului creator al parfumierului Christine Nagel, care conceptualizeaza reveria sub aspectul unei esente elegante si rafinate, ce saruta delicat pielea cu aromele supuse feminitatii. Cambrandu-se pe o nota preponderent florala, parfumul face deliciul sezonului cald, inspirand la exteriorizarea spiritului liber in goliciunea mediului citadin, oferind sufletului de copil prilejul de a se bucura de cele mai simple si comune lucruri, cum ar fi emotia si bucuria de a trai.

Starea de reverie capata continut prin prisma notelor delicate inspirat alaturate, condimentate subtil cu note incitante care scot aroma din anonimat si ii potenteaza intensitatea. Pulverizarea isi face debutul prin mixul vibrant de ghimbir, bergamot si portocala amaruie, continuand traseul spre inima parfumului in care nota optimista prinde contur prin aromele de tuberoza, iasomie si flori de portocal. La baza parfumului sunt asternute doua esente tari, care evidentiaza aroma parfumului, identificate prin aroma lemnului de santal si aroma plina de viata a vaniliei, astfel ca tonalitatea florala capata o valenta aparte si este pusa in valoare intr-o maniera originala.

Conceptualizand pofta de viata, optimismul si tineretea, parfumul Hermes Twilly trezeste simtul olfactiv print-un buchet inedit de arome actuale, menite sa aduca un plus de prospetime tinutelor fresh. Parfumul este destinat unui public tanar, excentric si efervescent, insa cu aroma lui se pot identifica foarte bine si persoanele care si-au pastrat spiritul tanar si care nu isi doresc doar sa faca act de prezenta, ci sa traiasca fiecare prezenta.

La capitolul design, Hermes Twilly se remarca printr-o arhitectura proiectata prin lentila creativitatii, recipientul din sticla ce lasa la vedere cromatica delicata a esentei fiind accesorizata cu un capac sub forma de palarie si, bineinteles, purtand la gat o esarfa twilly in miniatura.


PRO:
  • Parfumul Hermes Twilly este o incantare pentru simturi, fiind ideal de purtat la petreceri sau la evenimentele in cadrul carora doriti sa va faceti remarcata prezenta;.
  • Aroma echilibrata a parfumului accesorizeaza, fara a incarca, tinutele fresh si efervescente, intuind pofta de viata si spiritul optimist al purtatoarei;
  • Tesatura olfactiva devine o extensie a personalitatii fetelor Hermes, definind o amprenta asupra personalitatii lor.

CONTRA:
  • Nota florala care dicteaza arhitectura olfactiva a parfumului Hermes Twilly poate dovedi o reticenta din partea femeilor care prefera esentele mai tari.

Concluzie: Esenta parfumului Hermes Twilly denota continutul poftei de viata si a spiritului tanar ce caracterizeaza prezenta fetelor Hermes. Efervescenta aromei este instigata prin prezenta indrazneata a notelor de ghimbir si portocala amara, in timp ce iasomia, tuberoza si florile de portocal domolesc aroma care tinde sa migreze spre o nota mult prea puternica pentru contextul pentru care a fost gandita. Hermes Twilly este esenta ideala de purtat in fiecare moment si context al existentei, infatisand starea de bine si pofta de viata a spiritului tanar si liber de constrangeri.

Hermes Twilly

Pofta de viata este imortalizata sub infatisarea tesaturii olfactive a esentei Hermes Twilly, un veritabil apogeu al simturilor si trairilor unice. Parfumul invaluie atmosfera intr-o stare de reverie, condimentand subtil prezenta purtatoarelor prin pelicula controversata de ghimbir de portocala amara, in timp ce aromele florare depun eforturi colective pentru a pastra doza de inocenta a parfumului. Hermes Twilly este substanta definita a efervescentei trairii, parfumand momentele unice cu vitalitatea interioara a sufletului atemporal.

PRET PROMOTIONAL

Hermes Twilly
Pofta de viata si efervescenta spiritului tanar sunt incapsulate in noua apa de parfum Hermes Twilly, o esenta a carei continut acapareaza prin intensitatea debordanta a notelor ce imbie la bucurie si exprimare. De fapt, Hermes Twilly conceptualizeaza nevoia de exprimare intr-o societate sugrumata de conformism, pastrand liniile elegantei si rafinamentului imprumutat din esarfele twilly din care isi sustrage originile. Parfumul accesorizeaza cu succes tinutele rafinate, aducand un plus de echilibru si o nota distincta prin prisma esentei penetrante de ghimbir.
9.3 Rating final
Efervescenta spiritului tanar este suprinsa intr-o aroma ce abunda in vitalitate si pofta de viata

Pofta de viata si efervescenta spiritului tanar sunt incapsulate in noua apa de parfum Hermes Twilly, o esenta a carei continut acapareaza prin intensitatea debordanta a notelor ce imbie la bucurie si exprimare. De fapt, Hermes Twilly conceptualizeaza nevoia de exprimare intr-o societate sugrumata de conformism, pastrand liniile elegantei si rafinamentului imprumutat din esarfele twilly din care isi sustrage originile. Parfumul accesorizeaza cu succes tinutele rafinate, aducand un plus de echilibru si o nota distincta prin prisma esentei penetrante de ghimbir.

Persistenta
10
Intensitate
9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri curprinzatoare care sa favorizeze procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-ar face placere sa iti publici opinia :)

Lasa un raspuns

Nota finala

Inregistrare cont nou
Reset Password