Prada Luna Rossa Carbon

luna rossa carbonInspirat dintr-o intalnire izbitoare a naturii cu tehnologia, Luna Rossa Carbon este un exemplar inedit care surprinde coliziunea materialelor naturale si a celor sintetice pentru a reprezenta ideea olfactiva de carbon. Parfumul este un elixir seducator, masculin si unic, care aduce o creatie martora a traditiei, calitatii si succesului casei Prada, renumita pentru parfumurile influente care transmit emotii complexe.

Lansat in 2017, Prada Luna Rossa Carbon raspunde nevoilor barbatilor care isi doresc o aroma moderna si nonconformista cu care sa se faca remarcati. Stilul inimitabil Prada se regaseste in compozitia acestui emblematic cuceritor care aduce un amestec aromatic fougere care instituie o atmosfera triumfatoare si o stare de spirit autoritara si inspirationala. Luna Rossa Carbon este inovator si prezinta un set de contradictii intrigante care il fac extrem de atragator si de rezistent. Etalon al masculinitatii profunde, acest parfum isi merita locul in topul preferintelor barbatilor din intreaga lume.

PRADA LUNA ROSSA CARBON ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Prada Luna Rossa Carbon

logo elefant

Prada Luna Rossa Carbon

logo-emag

Prada Luna Rossa Carbon

Deschiderea Luna Rossa Carbon este impunatoare si lasa o prima impresie ametitoare. Aroma te ademeneste cu acordurile de bergamot si piper. Aceste doua ingrediente deschid traseul olfactiv care devine din ce in ce mai interesant pe masura ce parfumul evolueaza. Notele de mijloc prezinta lavanda si tinctura de sol care se amesteca usor cu notele de apa, formand un amestec vibrant si plin de traire. Constrastul care se instituie in momentul in care notele metalice si carbunele se adauga compozitiei in aceasta etapa a mixului devine de-a dreptul intrigant. Maniera deschisa in care notele se intrepatrund si reusesc sa se armonieze ofera o perspectiva noua asupra masculinitatii si frumusetii.

Finalul aduce patchouli care adauga textura si o nuanta mai accentuata amestecului. Ambroxanul se regaseste si el in etapa finala si instituie o dinamica interesanta si fascinanta acestui exemplar desavarsit. Exista un intuneric stralucitor in aceasta compozitie moderna care aduce un echilibru surprinzator.

Designul este la fel de atragator precum este compozitia si aduce o adancime vizuala provocata de mixul de nuante. Negrul bogat inspira masculinitate, profunzime si chiar puritate. Rafinat si perfectionat de o tehnologie avansata, Prada Luna Rossa Carbon utilizeaza materiale diferite si dezvolta temele vizuale principale ale liniei Prada Luna Rossa. Dunga rosie distinctiva a brandului este taiata in fatada sticlei printr-o tehnica speciala si aduce echilibru formei.

Responsabila pentru aceasta aroma perfecta este Daniela Andriere care a realizat o combinatie inedita si a surprins coeziunea dintre natural si sintetic, reusind sa reliefeze cele mai importante aspecte ale masculinitatii.

Proeminenta parfumului este o trasatura caracteristica care se datoreaza piramidei olfactive, in special ultimului etaj care stabileste un miros inonfundabil. Prada Luna Rossa Carbon promite si multumeste orice barbat care este in cautarea unei experiente inedite. Luna Rossa Carbon completeaza look-ul barbatului modern, independent, care are controlul asupra vietii lui.


PRO:
  • Genereaza complimente numeroase din partea publicului masculin
  • Abordeaza o selectie inovativa de acorduri , asa cum sunt cele metalice si cele de ambroxan
  • Pret accesibil

CONTRA:
  • Persistenta nu este un punct forte al acestui parfum
  • Se aseamana ca design cu celelalte arome Prada din lina Luna Rossa

Concluzie: Prada Luna Rossa Carbon este departe de a fi un elixir comun si reuneste cele mai inedite ingrediente. Contrastul dintre elementele naturale si cele moderne asigura o structura complexa care dezbina regulile si aduce in prim plan un peisaj olfactiv memorabil. Prada Luna Rossa Carbon emana masculinitate si forta si are un magnetism incredibil asupra barbatilor. Parfumul reuseste sa se detaseze de toate celelalte parfumuri clasice printr-o combinatie inovatoare. Ravnit si cuceritor, Luna Rossa Carbon isi asigura un loc privilegiat in topul preferintelor barbatilor, precum si in cel al parfumurilor inspirationale care te atrag de la prima pulverizare.

Prada Luna Rossa Carbon

Lansat in 2017, Prada Luna Rossa Carbon este un aromatic fougere spectaculos inspirat de frumusetea contrastelor si profunzimea unor ingrediente naturale care se amesteca cu cele metalice si creeaza un amestec distinctiv foarte atragator. Aroma prezinta note energice de lavanda, citrice si bergamot verde care se intrepatrund cu notele de patchouli, notele metalice si ambroxanul patrunzator. Rezultatul este o capodopera care se adreseaza publicului masculin care apreciaza aromele puternice.

PRET PROMOTIONAL

Prada Luna Rossa Carbon
Prada Luna Rossa Sport aduce o selectie inovatoare de acorduri puternice care dau nastere unui parfum intens, masculin si modern. Acest elixir bogat defineste viziunea barbatului modern asupra esentelor si are toate sansele sa devina elixirul preferat al tuturor barbatilor. Pretios, sofisticat si puternic, Luna Rossa Carbon este o creatie surprinzatoare care ofera dinamism si trairi intense.
9 Rating final
Instrumentul olfactiv al barbatului modern

Prada Luna Rossa Sport aduce o selectie inovatoare de acorduri puternice care dau nastere unui parfum intens, masculin si modern. Acest elixir bogat defineste viziunea barbatului modern asupra esentelor si are toate sansele sa devina elixirul preferat al tuturor barbatilor. Pretios, sofisticat si puternic, Luna Rossa Carbon este o creatie surprinzatoare care ofera dinamism si trairi intense.

Persistenta
9
Intensitate
9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Ne-ar face placere sa iti publici opinia :)

Lasa un raspuns

Nota finala

Inregistrare cont nou
Reset Password