Silver Shadow Davidoff

Silver ShadowEtnicitatea multicolora inspira la aparitia celor mai de succes creatii ce poarta etichetele numelor mari din industrie. Zino Davidoff este de departe un exemplu cu succes rasunator, diversele forme pe care le imbraca identitatea acestuia fiind sursa de inspiratie ce a dictat fiecare creatie marca Davidoff. Nascut in Kiev si crescut in Elvetia, Davidoff impregneaza fiecare categorie de produse pe care o lanseaza cu taria filosofiei de a imbogati lumea prin frumusete si eleganta.

Produsele marca Davidoff oglindesc stilul, calitatea si pozitivismul prin intermediul carora Davidoff se formeaza atat ca om, cat si ca brand si care, de altfel, sunt cuprinse in fiecare produs din portofoliu. Davidoff este expresia calitatii superioare, a autenticitatii, sinonim al luxului cosmopolitan si al clasicismului in tendinte.

 SILVER SHADOW DAVIDOFF ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

logo aoro

Silver Shadow Davidoff

logo elefant

Silver Shadow Davidoff

logo emag

Silver Shadow Davidoff

Inca de la lansarea din 1984 a primului parfum marca Davidoff, brandul a fost propulsat in randul celor mai apreciate si de renume branduri de parfumuri, creatiile sale fiind destinate unei nise selecte, acelora care stiu sa se puna in valoare. Intensitatea si pasiunea ce caracterizeaza spiritul Davidoff sunt cuprinse in Apa de toaleta Silver Shadow, taria esentei conducand simturile spre acea zona masculina idealizata de creator. Tonurile tari, lemnoase sunt delicat atinse de aciditatea dulce a portocalei si prafuite subtil cu scortisoara, izbucnind la contactul cu tonurile de sofran si cuisoare si diada floral – lemnos, regasita la baza.

Apa de toaleta Silver Shadow Davidoff portretizeaza imaginea ideala a barbatului modern, descatusand o explozie de arome masculine care potenteaza statutul acestuia in ochii sexului slab. Aceasta imagine este rodul proiectiei creatoarei Calice Becker, parfumier cu origini rusesti si cetatenie franceza, care impregneaza fiecare aroma cu un paralelism caracteristic existentei sale. Lansarea Apei de toaleta Silver Shadow Davidoff in anul 2005 a avut un succes rasunator, aceasta devenind un etalon in randul parfumurilor destinate sexului tare. Asocierea armonioasa de tonuri tari, prafuite cu nuante condimentate si dulci – florale caracterizeaza prin echilibru si semantism acest produs marca Davidoff, ideal pentru punerea in lumina a barbatului Alfa.

Apa de toaleta Silver Shadow Davidoff invaluie fiecare barbat care alege sa poarte semnatura masculinitatii intr-o aura de mister, impozanta, facandu-l irezistibil. Cadrul olfactiv este predominat de tonurile tari, lemnoase, condimentate, care trezesc instinctele, fiind potentate prin nuantele condimentate si invaluite delicat in cele florale, definind, astfel, un echilibru in portretizarea barbatului modern.

Ca o sagetare a simturilor, conceptualizarea lui Davidoff strapunge baza olfactiva a parfumului, cladita prin note de lichen si rasina benzoica, potentate de delicatetea ambrei si condimentate cu pudra aromata de scortisoara, traverseaza inima parfumului in care se regasesc note florale de patchouli presarate cu intruziuni orientale de sofran si cuisoare, atingand suprematia prin contactul cu taria cedrului de Virginia, prospetimea coriandrului, stinse de ploaia acida a portocalei amarui.

Favorabil unui context de pozitionare a barbatului in postura de cuceritor, Silver Shadow amplifica sansele ca acesta sa cucereasca si sa atraga, facandu-l irezistibil in fata reprezentantelor sexului frumos. Este o esenta tare, care insoteste barbatul din umbra si ii determina reusitele, acel ceva care contribuie la completarea tinutelor si a prestantei acestuia. Silver Shadow este expresia spiritului Davidoff.


PRO:
  • cantitate avantajoasa (100 ml);
  • disponibilitatea parfumului in numeroase magazine;
  • pret avantajos.

CONTRA:
  • fiind vorba despre o apa de toaleta, persistenta sa este scazuta in raport cu apa de parfum, insa este alegerea ideala pentru a fi purtat cu lejeritate in orice moment al zilei.


Concluzie: Apa de toaleta Silver Shadow Davidoff este expresia barbatului Alfa, cuceritor, sensibil, ahtiat dupa feminitate si antrenat pentru a castiga. Puternic si vulnerabil deopotriva, cele doua atribute se contopesc sub identitatea unui gentleman capabil de a cuceri dintr-o singura privire, ajutat de spiritul brandului Davidoff, emanat odata cu pulverizarea Apei de toaleta Silver Shadow Dacidoff. Nuantele lemnoase cuprinse in aceasta esenta devin aproape palpabile, descatusand intensitatea trairilor patimase, in timp ce tonurile de scortisoara, cuisoare si sofran dau o nota aparte, prin acest imprumut simbolic al masculinitatii barbatilor orientali.


Silver Shadow Davidoff

Masculul Alfa este portretizat prin tonurile olfactive ce patrund simturile si trezesc la viata instinctele. Spiritul Davidoff este promovat printr-o esenta specific barbateasca, proiectata prin tonuri lemnoase si condimentate, dezvaluind o subtila nuanta florala, ascunsa cu meticulozitate in interiorul acestuia. Silver Shadow subliniaza postura barbatului cuceritor, invaluindu-l in mister si pasiune.

PRET PROMOTIONAL

Silver Shadow Davidoff
Portretizand idealismul masculinitatii, spiritul Davidoff cuprinde in Apa de toaleta Silver Shadow Davidoff un tablou olfactiv prin care barbatul Alfa se prezinta de la sine, in absenta cuvintelor. Taria notelor lemnoase ii dicteaza pasii din umbra, invaluindu-l intr-o aura ce ii insoteste postura. Silver Shadow Davidoff este esenta tare ce caracterizeaza barbatul Alfa, barbatul cuceritor si irezistibil in fata sexului slab.
9.1 Rating final
Esenta barbatului Alfa

Portretizand idealismul masculinitatii, spiritul Davidoff cuprinde in Apa de toaleta Silver Shadow Davidoff un tablou olfactiv prin care barbatul Alfa se prezinta de la sine, in absenta cuvintelor. Taria notelor lemnoase ii dicteaza pasii din umbra, invaluindu-l intr-o aura ce ii insoteste postura. Silver Shadow Davidoff este esenta tare ce caracterizeaza barbatul Alfa, barbatul cuceritor si irezistibil in fata sexului slab.

9.3Ratingul editorului
Persistenta
9.5
Intensitate
9.5
Forma recipientului
9
8.9Ratingul vizitatorilor
Persistenta
9
Intensitate
8.9
Forma recipientului
9
Adauga un review  |  Citeste review-uri si comentarii
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri curprinzatoare care sa favorizeze procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-ar face placere sa iti publici opinia :)

Lasa un raspuns

Nota finala

Inregistrare cont nou
Reset Password