Versace Man

versace manCasa Gianni Versace prezinta Versace Man, un parfum care se remarca prin eleganta, potrivit unui barbat cu un temperament vivace, plin de carisma. Aroma oriental-lemnoasa, usor intepatoare, va va seduce simturile inca de la prima pulverizare.

Exemplarul a fost creat pentru a surprinde esenta masculinitatii. Recomandat pentru orice perioada a zilei, Versace Man este expresia unei creatii rafinate, orientale, asezonata cu note lemnoase. Ilustrativ pentru barbatul modern si independent, parfumul reprezinta o combinatie absolut incantatoare si aromata care reuseste sa intregeasca un mix olfactiv ce va deveni in cel mai scurt timp obiectul adoratiei oricarui barbat.

VERSACE MAN  ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

logo aoro

Versace Man

logo elefant

Versace Man

logo emag

Versace Man

marionnaud

Versace Man

Compozitia se remarca printr-un miros jovial, rezistent, complexitatea mirosului fiind redata de diversitatea notelor sale oriental-lemnoase. La inceput mirosul te invaluie in flori de portocala, bergamonta si piper negru.

Pe masura ce acordurile de top isi pierd din intensitate, mirosul te abandoneaza sofranului si cardamomului, eliberandu-ti trupul si spiritul. Nuantele de varf se impletesc intr-o esenta ascutita , piperata cu momente de extaz si fantezie.

Finalul suprinde cu note de ambra, chihilimbar, casmir delicat si tutun. Nota de tutun de la baza esentei instituie o anumita atmosfera latino.

Versace Man este orice si-ar putea dori un barbat. Elegant, modern, cu un miros patrunzator si incarcat de personalitate. Creat in anul 2003 de Domitille Michalon, exemplarul poate fi asociat cu imaginea unui barbat puternic si senzual. Condimentele arabe, sofranul si cardamomul, aduc miresmei un suflu oriental, incarcat de simtire.

In ceea ce priveste infatisarea Versace Man, aceasta este la fel de impetuoasa ca mirosul parfumului. Continutul este pastrat intr-o sticla in tonuri puternice de violet presarat cu un strop de auriu, care combina esenta senzuala cu energia misterioasa .

Parfumurile Versace, sofisticate si malefice, corespund tuturor nevoilor oricarui barbat. Majoritatea acestora, inclusiv Versace Man, au un pret rezonabil, facandu-le potrivite pentru aproape orice buget. Versace Man are un miros persistent care se pastreaza pe piele o lunga perioada de timp inca de la prima pulverizare.

 


PRO:
  • Se prezinta intr-o esenta pur masculina, cu un miros complex, oriental, intunecat si usor, catifelat
  • Este unul dintre cele mai distinctive amestecuri masculine pe care le puteti gasi astazi pe piata

CONTRA:
  • Designul se aseamana foarte mult cu cel al parfumului Versace Eau Fraiche

Concluzie: Versace Man este semnatura unui barbat puternic, cu personalitate, care stie sa se bucure si sa profite de propria senzualitate. Amestec cald, neted, aromat si „usor” prafuit, Versace Man iti captureaza simturile de la primul miros. Parfumul este cuceritor si potrivit pentru orice moment al zilei in care vrei sa te simti unic.


Versace Man

Casa internationala Gianni Versace prezinta Versace Man, un amestec oriental-lemnos, cu un caracter dominant pe care il evidentiaza inca de la primele note. Diversitatea notelor, fructate si lemnoase, puternic condimentate, contureaza o esenta cu accente puternice.

PRET PROMOTIONAL

Versace Man
Versace Man iti incanta simturile cu nectar de flori si fructe, condimente puternice si acorduri exotice lemnoase intr-o combinatie neobisnuit de interesanta. Elegant, sofisticat si plin de culoare, Versace Man este alegerea unui barbat cu un caracter puternic care se lasa sedus de propria-i masculinitate.
9.1 Rating final
Amestec oriental radiant

Versace Man iti incanta simturile cu nectar de flori si fructe, condimente puternice si acorduri exotice lemnoase intr-o combinatie neobisnuit de interesanta. Elegant, sofisticat si plin de culoare, Versace Man este alegerea unui barbat cu un caracter puternic care se lasa sedus de propria-i masculinitate.

9.2Ratingul editorului
Persistenta
9
Intensitate
9
Forma recipientului
9.5
9Ratingul vizitatorilor
Persistenta
9
Intensitate
8.9
Forma recipientului
9.1
Adauga un review
Ne-ar face placere sa iti publici opinia :)

Lasa un raspuns

Nota finala

Inregistrare cont nou
Reset Password