Amouage Beach Hut Woman

Amouage Beach Hut Woman

Amouage Beach Hut Woman face parte din gama de parfumuri Amouage, un brand somptuos originar din Oman, infiintat in 1983 de catre un membru al familiei regale. Se inspira foarte mult din cultura bogata si diversa specifica Peninsulei Arabe. Amouage Beach Hut Woman este o apa de parfum care transmite o sexualitate intensa, comparabila cu briza marii intr-o zi de vara foarte calduroasa. Este un parfum fresh, care are vibratii puternice preluate din traditia parfumeriei din Orientul Mijlociu. Amouage are ingrediente exotice de top care creeaza brand-ului o deosebita valoarea artistica.

Parfumul evoca o stare de beatitudine care se regaseste la rasarit, in timp ce valurile lovesc plaja pentru crearea unei noi dimineti prospere si aromatice. Amouage Beach Hut Woman aduce in cultura europeana elemente specifice care se bucura de popularitate in zona araba. Beach Hut Woman se inspira din frumusetea opulenta a unei femei care incadreaza acest parfum un elixir seducator .

AMOUAGE BEACH HUT WOMAN ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Amouage Beach Hut Woman

elefant

Amouage Beach Hut Woman

emag

Amouage Beach Hut Woman

Este un parfum compus preponderent din elemente lemnoase, acest lucru incadreaza apa de parfum Amouage Beach Hut Woman intr-o aura Orientala care insoteste femeile in orice moment din viata lor. Aromele creeaza un simt olfactiv unic, o coeziune intre mirosurile minerale si lemnoase, adica acel aer magic care se regaseste pe o plaja pustie in timpul iernii. Toate aceste momente aduc aminte de mirosul valurilor reci care imbraca plaja de naturalete, dar intr-o nota de vis mirific.

In deschidere se imbina perfect doua elemente antagonice, bergamot, un fruct plin de mister, si note minerale, care alcatuiesc perfect aerul fresh din apa de parfum Amouage Beach Hut Woman. Ingredientele de varf invaluie femeia eleganta si senzuala intr-un voal delicat, creand o nota de mister celei care-l poarta.

Doua elemente interesante se regasesc in notele de mijloc, mai precis, lemn si ylang-ylang. Cel din urma este un copac tropical, cu flori lucioase si puternic parfuamte. Se mai numeste si „Floarea florilor” datorita mirosului intens. Combinatia dintre cele doua ingrediente asigura purtatoarei o explorare olfactiva a unei zi la plaja in sezonul rece.

Notele de baza definitiveaza aroma parfumului Amouage Beach Hut Woman si-i asigura persistenta cu ajutorul esentelor de cashmeran si paciuli. Cashmeranul este lemnos, picant, usor condimentat, aromatic, iar in combinatie cu paciuli, care actioneaza ca un afrodisiac puternic, alcatuieste aspectul intrigant al parfumul.


PRO:
 • Datorita aromelor lemnoase, este un parfum persistent;
 • Este un parfum de lux renumit pentru calitatea premium a ingredientelor;
 • Un parfum intrigant si interesant.

CONTRA:
 • Pulverizat in exces creeaza disconfort din cauza aromelor lemnoase, este un pafrum de lux, dedicat unei anumite categorii de femei;
 • Pretul nu este accesibil oricui.

Concluzie: Acest parfum caracterizeaza femeia seducatoare, careia ii place aventura si adora sa-si invaluie viata intr-o nota de mister. Amouage Beach Hut Woman este o apa de parfum neobisnuita, care isi creeaza o aura unica, puternica si impunatoare. Elementele lemnoase si cele florale formeaza o simbioza ce diferentiaza purtatoarea parfumului de cei din jur, si-i asigura atentia de care fiecare femeie trebuie sa se bucure. Orice femeie trebuie sa-si accesorizeze personalitatea cu elemente proaspete, potrivite si usor afrodisiace. Toate aceste caracteristici formeaza femeia Amouage.

9.7 Rating
O simbioza intre rece si cald

Amouage Beach Hut Woman este o apa de parfum care exploreaza seninatatea unei plaje pustii intr-un anotimp rece. Mirosul apei fresh combinat cu elementele lemnoase puternice creeaza un delir olfactiv care este capabil sa utopizeze fiecare moment.

9.3Rating-ul nostru
Persistenta
9.5
Intensitate
9.5
Forma recipientului
9
10Rating cititori
Persistenta
10
Intensitate
10
Forma recipientului
10
Adauga un review  |  Citeste review-uri
Vezi profil

Din punctul meu de vedere, parfumul trebuie să fie o semnătură pentru oricine, și, îmi place să cred faptul că fiecare dintre noi avem o esență specială capabilă să ne trezească cele mai frumoase amintiri. Sfatul meu este să ieșiți din sfera olfactivă de mainstream unde există doar 3 parfumuri top și să alegeți un parfum care se potrivește ținutei, caracterului și, mai ales, personalității dvs.

3 Comentarii
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Adauga un review
 1. Bună Iulia,
  Pentru mine, „Memoir”-Amouage reprezinta expresia olfactiva a tabloului „insula morților” al lui Arnold Bocklin.
  … de încercat crema de mâini în anotimpul rece.
  O seara buna!

 2. 5
  Persistenta
  100
  Intensitate
  100
  Forma recipientului
  100

  E mai mult decât un parfum…e cheia unei uși care te introduce într-o lume magica, o lume în care te regăsești în echilibru cu tine.            Îmi da senzația de sfera olfactiva, în care armonia vine din contrastul rece-cald, mineral-aromatic, fără a avea ceva în plus, fără a-i lipsi ceva.                                        Îmi declanșează un val de amintiri neclare, legate de ideea de călătorie și experimentare.           … o revelație.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password