Avon Black Suede Touch

Avon Black Suede TouchParfumul Avon Black Suede Touch este o esenta oriental picanta, lansata in anul 2006 ca o varianta noua a semnaturii originale Avon Black Suede. Sticla acestei noi versiuni este mai eleganta decat sticla originala, incapsuland lichidul parfumului intr-un recipient de un negru stilizat, in armonie cu notele de top, de mijloc si de baza.

Parfumul se deschide intens, prin nota de ghimbir. Aceasta nota puternica se concretizeaza apoi in imbratisarea din inima parfumului de patchouli si piper. Uscarea este una lemnoasa si in acelasi timp picanta intr-un mod proaspat prin notele de lemn de casmir, nucsoara, mosc si vanilie din baza acestei esente intense.

AVON BLACK SUEDE TOUCH ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Avon Black Suede Touch

emag

Avon Black Suede Touch

Datorita notelor intense, parfumul Avon Black Suede Touch este potrivit sa fie pulverizat pe piele mai degraba in noptile racoroase de iarna si de toamna, decat in zilele toride de vara. Persistenta si longevitatea parfumului sunt moderate, dar indeajuns de puternice incat sa multumeasca barbatul modern care alege sa poarte pe piele aceasta esenta.

Parfumul Avon Black Suede Touch este unul puternic, in esenta masculin, mult mai intens decat semnatura originala Avon Black Suede. Aceasta noua semnatura Avon este potrivita si pentru barbatii mai tineri, spre deosebire de parfumul Avon Black Suede care este potrivit mai degraba barbatilor trecuti de prima tinerete, maturi si virili, deopotriva.

Prin felul in care se simte pe pielea barbatului care alege sa il poarte, in acelasi timp bland dar si emanand incredere in propria persoana intr-o maniera simpla, este potrivit pentru barbatul modern, tanar si totodata matur, experimentat dar in acelasi timp jucaus. Se deschide intens prin aroma de ghimbir si se usuca cremos, in note de vanilie.

Parfumul se potriveste foarte bine cu un barbat modern, imbracat elegant, subtil dar puternic in acelasi timp. Mirosul esentei evoca, in consistenta lui, chintesenta masculinitatii moderne. Avon Black Suede Touch este unul dintre cele mai bune parfumuri ale francizei Avon prin felul in care armonizeaza notele unele cu altele.


PRO:
  • Parfumul este o varianta puternica si armonioasa in franciza Avon;
  • Armonia perfect conturata intre notele de top, de mijloc si de baza.

CONTRA:
  • Pentru barbatii care cauta parfumuri mai scumpe, acest parfum, destul de intens, nu poate parea atat de sofisticat.

Concluzie: Esenta Avon Black Suede Touch este o varianta mai matura dar in acelasi timp mai ludica a semnaturii originale Avon Black Suede, prin felul in care nota de top, intensa, de ghimbir, se dizolva armonios in uscarea lemnoasa invaluita de aura de vanilie. Astfel, aceste note creeaza o aroma cu specific oriental.

8.3 Rating
Chintensenta masculinitatii puternice si in acelasi timp jucause

Parfumul Avon Black Suede Touch este mult mai elegant si senzual decat semnatura originala Avon Black Suede. Notele sale danseaza unele cu altele intr-o maniera intensa si totodata subtila, creand o aroma puternica. Parfumul este destinat atat barbatilor tineri cat si celor mai maturi, care doresc sa apara in societate intr-o maniera eleganta dar fara se epateze prin asta.

Persistenta
9
Intensitate
8
Forma recipientului
8
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password