Avon Black Suede

Avon Black SuedeParfumul Avon Black Suede este o esenta clasica cu tente orientale, lansata in anul 1980. Acordul notelor din compozitia esentei creeaza o aura proaspata si in acelasi timp picanta, calduroasa dar si lemnoasa. Sticla parfumului are un design clasic si in acelasi timp elegant si reflecta chintensenta acestei arome.

Notele din compozitia Avon Black Suede de nucsoara, chihlimbar, mosc, licheni si cuisoare condimentate de uscarea lemnoasa transforma acest parfum intr-o esenta blanda dar in acelasi timp putin picanta. Aceste note armonizeaza intre ele creand un parfum subtil care se potriveste cu sticla eleganta.

AVON BLACK SUEDE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Avon Black Suede

emag

Avon Black Suede

Avon Black Suede este o esenta clasica, gandita pentru barbatii maturi. Atat persistenta, cat si longevitatea parfumului sunt destul de puternice. Amestecul bland si in acelasi timp puternic al notelor parfumului il fac potrivit a fi purtat atat ziua cat si noaptea si de asemenea in toate anotimpurile, calde sau reci.

Avon Black Suede se distinge de celelalte parfumuri prin esenta sa clasica, putin rafinata, ce aduce aminte de parfumuri mai scumpe. Fiind lansat in 1980, acest parfum incapsuleaza esenta anumitor vremuri apuse ale decadelor anterioare. Astfel, Avon Black Suede este exemplul cum uneori astfel de parfumuri “ieftine” pot echivala cu parfumurile scumpe.

Din categoria parfumurilor pentru barbati, Avon Black Suede este unul dintre cele mai bune si cu siguranta una dintre cele mai clasice arome ale francizei. Se deschide foarte puternic, cu o nota cu tente putin uleioase, de piele. Dupa aceasta deschidere, nota de mosc este cea care domina esenta. In cele din urma, uscarea este una calda si confortabila.

Desi diferit de parfumurile foarte puternice pentru barbati, precum cele din franciza Amouage si in special Amouage Jubilation for Men, Avon Black Suede este sexy tocmai prin aspectul sau calduros, confortabil, care iti aminteste de nopti de iarna petrecute la semineu.


PRO:
  • Desi un parfum accesibil ca pret, acesta se ridica la inaltimea unor parfumuri mult mai costisitoare;
  • Persistenta si longevitatea de durata.

CONTRA:
  • Pentru barbatii care vor sa se proiecteze in societate intr-o maniera mai asertiva, acest parfum poate parea destul de bland.

Concluzie: Parfumul Avon Black Suede reuseste sa surprinda, prin dansul notelor, o nostalgie a vremurilor de mult apuse si captureaza in esenta lui un timp oarecum pierdut. Este in aceeasi masura un exemplu de masculinitate blanda si picanta in acelasi timp, destinata barbatilor care doresc sa miroasa elegant fara a aloca bugete semnificative unui parfum persistent.

8.5 Rating
Amprenta dulceaga a barbatilor sexy

Desi potrivit pentru toate anotimpurile, parfumul Avon Black Suede se potriveste cel mai bine cu caracterul toamnei si al iernii. Atunci cand se impregneaza in pielea unui barbat, parfumul dezvaluie imaginea promenadelor din New York, imortalizand alura unui barbat matur, atragator si, nu in ultimul rand, amenintator de sexy.

Persistenta
8.5
Intensitate
8.5
Forma recipientului
8.5
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password