Parfum Cacharel

Cele mai romantice parfumuri Cacharel

Parfumurile Cacharel impresioneaza prin originalitate

JEAN-CAHARELProaspat, modern, romantic, libertin si indraznet. Acestea sunt cuvintele care descriu perfect creatiile casei Cacharel. Inca de la inceputurile sale, compania a reusit sa impresioneze publicul feminin cu produsele sale de calitate.

Povestea acestor parfumuri Cacharel incepe in anul 1958, cand Jean Bousquet, calificat drept un croitor renumit, a lansat o colectie de haine si accesorii, unde a pus un accent deosebit pe fiecare detaliu. Prima colectie a insemnat un mare succes, lucru ce l-a determinat pe fondatorul renumitei casei sa se mute la Paris si sa-si extinda astfel afacerea.

Treptat, firma si-a facut un renume sinonim cu feminitatea, luminozitatea si rafinamentul. Utiliza tipare romantice, proaspete, pline de pofta de viata.

Marele succes la nivel mondial l-a cunoscut odata cu lansarea primului parfum, care a devenit exemplar semnatura pentru milioane de femei. Parfumul Cacharel Anais Anais este unul dintre primele parfumuri de designer care devine accesibil publicului larg. Creatia impresioneaza prin frumusete, naturalete, spirit romantic si liber.

Acesta se deschide cu note incantatoare de bergamota, zambila si floare de portocal, ce se lasa adancite intr-o inima de crin, lacramioare, trandafir, ylang-ylang, tuberoza si garoafe de gradina. Baza din lemn de cedru, santal, chihlimbar si tamaie reuseste sa impresioneze prin profunzime.

Creatiile ce au urmat acestui faimos parfum Cacharel au prins un suflu unic, nemaintalnit, ce a reusit sa le pozitioneze pe cele mai inalte locuri in topul preferintelor femeilor din intreaga lume.

Exemplarul LouLou a reusit de asemenea sa faca furori prin stilul original pe care l-a abordat si prin amestecul de ingrediente atent alese. Ambalajul a reprezentat o piatra de incercare pentru ca era unul minimalist, conceput in termeni de complexitate. Dulceata boabelor de vanilie se imbina aici in mod armonios cu opulenta gardeniilor.

Eden este „parfumul interzis”, care trezeste simturile si evoca o viziune a naturii alcatuita din note de varf din floare de lotus, mandarine si nufar, elemente de fructe de ananas, piersici, violete si pepene galben, adancite intr-o pulbere de mimoza.

Pentru creatia NOA, brandul a folosit ideea individualizarii unui pulover de casmir. Purtatoarea se lasa cuprinsa de petalele albe de flori pudrate. Trandafirii, violetele si crinul din vale contureaza un context floral moale si transparent, facand din acest exemplar unul usor de purtat, care portretizeaza o lume senina si armonioasa.

Cacharel Amor Amor a reprezentat o intoarcere catre ideea de dragoste eterna, o aroma senzuala si seducatoare ce a cuprins o intreaga generatie de indragostiti. Datorita amestecului perfect de ingrediente, isi merita locul in categoria parfumurilor orientale. Notele de vanilie, lemnul de santal si chihlimbarul sunt cele care contureaza perfect cadrul romantic. Acest parfum Cacharel a reusit sa impresioneze publicul din intreaga lume prin puterea si trasaturile sale definitorii.

Colectia brandului insumeaza 65 de exemplare, editii care infatiseaza feminitatea, frumusetea naturala, spiritul liber, comuniunea omului cu natura si ipostaza indragostitului. Compania reuseste astfel sa ajunga la inimile multor categorii de oameni care apreciaza arta si creatia.

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password