Estee Lauder Intuition

Un parfum luminos, cald si foarte senzual, Intuition este transpus ca interpretare moderna a bogatiei orientale clasice. Din inima calda si luxurianta a chihlimbarului bogat, auriu, parfumul se desfasoara pe piele cu caldura, feminitate si senzualitate.

Estee Lauder Intuition a fost creat de catre celebrul parfumier Evelyn Lauder pentru a reflecta vocea interioara care este inerenta fiecarei femei. Este insasi esenta unei femei. „Intuition este intruchiparea elementelor emotionale din aceasta noua epoca si a femeii care le defineste. Este o femeie care asculta vocea ei interioara si impinge inainte urmand calea pe care intuitia o ia”, a spus Evelyn Lauder. nota de la marca.

ESTEE LAUDER INTUITION ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Estee Lauder Intuition

Intuition a fost lansata in 2015 si de atunci nu inceteaza sa cucereasca inimile femeilor. De la prima pulverizare se resimte pe piele un miros verde, proaspat si revigorant oferit de catre notele verzi. Mirosul dureaza putin pe piele, mai exact pana la uscare.

Odata uscat, esenta se transforma intr-un chihlibar spectacular. Este un miros cald, fin cu cateva insertii de rasina. Treptat, pe ambra se lipeste un miros inconfundabil si spectacular de frezie. Frezie este cea care aduce rafinament, senzualitate si se simte ca un balsam intens.

Pentru mai multa naturalete, o esenta puternica de lemn pretios isi face aparitia. Aceasta esenta este calda, regala si luxurianta, iar cel mai placut lucru il reprezinta artificiile de gardenie alba suflate cu vapori de bergamota. In aceasta esenta, bergamota este mai plapanda, dar aduce un strop de revigorare si putere, fiind un mix frumos intre lime si lamaie.

Baza parfumului pe piele se desfasoara ca un fresh de portocala stilizat ornat cu petale de trandafir. Dar este un fresh intr-un glas de cristal tinut de o mana senzuala, de aici mirosul de piele. Baza puternica nu face decat sa ofere parfumului un continut ciclic si elegant.


PRO:
  • Un mixt perfect intre vintage si modern
  • Un pret excelent in raport cu calitatea acestuia

CONTRA:
  • Ambra ar putea sa fie prea pregnanta pentru anumite gusturi

Concluzie: Estee Lauder Intuition este cu siguranta despre femei si pentru femei. Este puternic, cald si senzual. Il vad purtat intr-un haos urban, femeia care poarta aceasta esenta fiind singura raza de lumina. Este un elixir versatil, are note si de zi, dar si de seara, fuzioneaza atat cu un anotimp cald cat si cu un anotimp rece.. este complex, mai pe scurt, la fel ca si purtatorul lui.

8.8 Rating
Un chihlimbar bogat presarat cu flori de frezie

Estee Lauder Intuition este cu siguranta un parfum cuceritor atat prin mixul notelor cat si prin aspectul sau fizic atat de minimalist, dar in acelasi timp atat de elegant. Acesta se asaza pe piele ca o mantie catifelata, avand grija sa nu iasa din acest tipar. Este un parfum special creat pentru iubitorii de ambra si miros floral care iubesc un pic de efervescenta fructata.

Persistenta
9.5
Intensitate
9
Forma recipientului
8
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password