Parfum Azzaro

Parfumuri Azzaro care stralucesc de peste jumatate de secol

Esentele tari se tin in sticlele minimaliste de parfum Azzaro

Loris Azzaro

Mai bine de 50 de ani au trecut de la infiintarea Casei de parfumuri Azzaro, fondata fondata in 1967 de Loris Azzaro, mai mult decat o eticheta, insusi omul din spatele succesului brandului. De-a lungul carierei sale, creatorul si-a construit o celebritate puternica dupa ce a imbracat frumuseti iconice precum Sophia Loren, Raquel Welch si Marisa Berenson. Creand o estetica dinamica pentru el insusi, amprenta sa a fost subliniata in culori atragatoare, margele ornamentate si decupaje indraznete.

Faimos pentru tricoul de matase, broderii si rochia semnatura „Three Rings”, numele de Azzaro a devenit sinonim cu eleganta atemporala si continua sa aduca o simplitate luxoasa in sanul industriei. Recunoasterea brandului a mers si mai departe, odata cu lansarea primelor parfumuri Azzaro pentru el si ea, care au generat un val impresionant de aprecieri prin natura fresh a flankerelor. Azzaro mizeaza pe esente din care transpar de la sinte simplitatea si intensitatea notelor de compozitie, fiind o completare la adresa purtatorilor.

Maxime Simoens isi aduce viziunea asupra mostenirii parintelui brandului. Spiritul liber, nonconformist, viziunea avangardista a elegantei si hedonismul fara compromis sunt inspiratia noului director artistic. El reinterpreteaza intr-un mod genial codurile acestei case legendare printr-un stil puternic pentru barbati si femei.

Dusman al constrangerilor, cu o pofta nestavilita de a face moda la cel mai inalt si original nivel, Loris stia sa infrumuseteze si sa puna in evidenta femeile. Amestec subtil de har, eleganta, indrazneala si glamour, Maxime spune ca stilul Azzaro sublimeaza femeile punand in valoare ceea ce este mai singular.

Acum ii revine lui redefinirea femeii si barbatului Azzaro, incepand cu anul 2017. Pana acum, universul masculin si feminin al casei Azzaro a fost disociat. Din dorinta de a fi credincios acestei mosteniri, el va continua in acest sens lucrarea initiata de vizionar. Acesta vrea sa creeze punti reale intre cele doua universuri dominate de femei si barbati Alfa. Vointa este, evident, de a proiecta haine si parfumuri Azzaro pline de farmec pentru „covoarele rosii” din intreaga lume.

Crearea viselor si dorintei vor fi principalele ambitii ale lui Maxime Simoens in aceasta noua poveste alaturi de brand. Dorintele lui sunt sa sublinieze corpul femeilor, dar si pe cel al barbatilor, sa creeze dinamica in randul conventiilor si sa se abata de la coduri pastrand in acelasi timp notiunea de eleganta si rafinament al acestei frumoase Case de moda.

Parfumurile Azzaro isi datoreaza succesul mostenirii exceptionale a creatorului lor, Loris, si flambantei valorilor lor originale. Azzaro este „semnul care celebreaza viata” pentru a permite barbatilor si femeilor sa se joace cu propria lor soarta, sa provoace norocul si sa atraga dorinta.

Printre cele mai cunoscute parfumuri Azzaro pentru el se numara Azzaro Chrome Sport, Club Men, Wanted, in timp ce un parfum Azzaro care a ramas de referinta in categoria pentru ea este Azzaro Pour Elle. Pentru proiectiile sale, brandul alege sa se concentreze pe elemente clare, asociate unui stil casual. Casmirul si lemnul de santal invelite in aura de vanilie gourmet se numara printre cele mai comune asocieri folosite de Azzaro, insa indiciile de cardamom, vin spumant sau fructe si flori rare desavarsesc un parfum intens si personal.

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password