Carolina Herrera 212 VIP Black Red

Carolina Herrera 212 VIP Black Red este parfumul pe care il poarta barbatii pentru femei. Aceste parfum este un hibrid intre Carolina Herrera 212 VIP Black si Carolina Herrera 212 VIP Rose Red, la care se adauga un strop de caracter propriu. Esenta spectaculoasa pentru barbati a fost lansata in anul 2020, fiind predominata de note picante si calde.

Pret EMAG Carolina Herrera 212 VIP Black Red

Vezi pret

Pret NOTINO Carolina Herrera 212 VIP Black Red

Vezi pret

Pret ELEFANT Carolina Herrera 212 VIP Black Red

Vezi pret

Carolina Herrera 212 VIP Black Red, intalnit cu sloganul „Be hot save lives”, ofera un suflu masculin foarte puternic si hipnotic prin notele amarui de absint. Cunoscuta ca cea mai puternica bautura din lume si ilegala in multe tari, absintul creat din pelin aduce un sarm inegalabil si distinct care scoate din anonimat esenta.

In parfum, apar note subtile de cardamom care se resimt in mare parte in incipit ca un decoct foarte bine balansat cu caracterul oriental al mixtului de  condimente.

In Carolina Herrerea 212 VIP Black Red inima esentei este absintul care se resimte atat de puternic din incipit pana la sfarsit. Acesta ofera parfumului un ADN inconfundabil care se detaseaza de restul colectiei.

Desi absintul este vedeta esentei care se resimte pe intreaga derulare a acestuia, observam prezenta unui mixt de condimente ce se muleaza perfect cu absintul, oferindu-i un caracter sarmant.

Exista un element luminos care scoate parfumul din latura asta obscura si anume ghimbirul. Acest element vine ca luminita de la capatul tunelului, aducand esentei o atingere de prospetime.

Iesirea Black Red este picanta si calda cu acele sugestii foarte subtile de pielarie care dupa un timp se asaza si sunt infasurate intr-o aroma lemnoasa usor indulcita, foarte senzuala, care aminteste de lemnul traditional Herrera pentru barbati, care este usor dulce si imbatator. Uscarea usor lemnoasa si condimentata este bine amestecata in nota de absint care urmeaza puternic notele uscate.


PRO:
  • Miros cald si condimentat
  • Absintul aduce un sarm inegalabil
  • Perfect pentru zilele rece, ploioase sau pline de ninsoare
  • Un caracter sarmant si masculin care se preteaza noaptea

CONTRA:
  • Preia mult din mirosul Carolina Herrera 212 VIP Black

Concluzie: Carolina Herrera 212 VIP Black Red este un parfum nocturn cu mult sex-appel. Modul in care fiecare nota se combina perfect cu restul notelor ii transforma intr-o esenta dorita si bine conturata. Prezenta abisala a absintului ii ofera caracter magnetic asupra celorlalte note care vin doar sa scoata in evidenta farmecul acestuia.

8.8 Rating
Sarmul barbatului modern

Daca va doriti un parfum masculin care sa fie in acelasi timp enigmatic, sarmant si puternic, atunci Carolina Herrera 212 VIP Black Red este alegerea ideala. Ofera caldura prin puterea absintului, pielariei si lemnului si ferocitate prin prezenta condimentelor. Este un parfum aromatic care iese din multime.

Persistenta
9
Intensitate
9
Forma recipientului
8.5
Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password