Tom Ford Black Orchid Parfum

Tom Ford Black Orchid Parfum

Tom Ford este cu siguranta un designer care o sa ramana in istoria acestei industrii a frumosului atat pentru creatiile sale vestimentar spectaculoase cat si pentru parfumurile extravagante si sofisticate dedicate atat barbatilor cat si femeilor .

Debutul Tom Ford pe nisa parfumurilor de lux incepe cu celebrul sau Tom Ford Black Orchid din 2006 care a fost un adevarat bestseller care a atras ca un magnet atat publicul feminin cat si publicul masculin datorita mirosului sau senzual si enigmatic. Ca urmare a vanzarilor incredibile pe care le-a avut pe piata, in 2016 casa Tom Ford a scos creatia Tom Ford Velvet Orchid Lumiere ca in anul 2020 sa ne incante cu Tom Ford Black Orchid Parfum.

TOM FORD BLACK ORCHID PARFUM ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

best value

Tom Ford Black Orchid Parfum

emag

Tom Ford Black Orchid Parfum

marionnaud

Tom Ford Black Orchid Parfum

Tom Ford Black Orchid Parfum amintește de Tom Ford Black Orchid , dar este mult mai oale, mai cremos si mai ascutit decat acesta, fiind esenta care vrea sa te cucereasca si sa te captivez. Cele doua stele Tom Ford au totusi in comun mirosul intens de pruna negara si caracterul spectaculos de orhidee neagra.

Parfumul Tom Ford Back Orchid Parfum este unisex, fiind dedicat persoanelor ce se incadreaza intr-un tipar aplomb, enigmatic, sarmant, fermecator. Este o esenta extrem de bine conturata prin note sofisticate, menita sa se potriveasca evenimentelor de seara unde participa doar elita.

Black Orchid Parfum este intunericul din filme, dar nu in mod ofensator. Este conceptul meu de parfum de vampir – mereu la patru ace, cu un sarm incontestabil, senzualitate intensa si atat de letal.
Incepe cu o nota puternica de ciocolata si trufe calde moscate. Pruna accentueaza senzualitatea. Apoi vine farmecul siropos si profund al romului pentru a incadra un acord floral de orhidee neagra si vanilie intunecata de ylang-ylang. Baza este despre paciuli pamantii si lemnosi. Este o compozitie intunecata foarte bine realizata si melodica. Intunericul sau este seducator si atragator.

Sentimentul pe care il ofera acest parfum este profund intunecat, dar foarte senzual si genereaza o cantitate notorie de atractie. Cu toate acestea, Black Orchid Parfum nu este doar despre intuneric – putem observa cateva culori vibrante, florale si vesele. Suplimentul sau este, de asemenea, notoriu si adorabil. Pamantescul si dulceata lui dau genul de atmosfera infricosatoare, dar fericita, pe care ati experimentat-o cu filmul „The Fearless Vampire Killers” in regia lui Roman Polanski.


PRO:
  • Miros spectaculos de rom, ciocolata, trufa si vanilie
  • O esenta nocturna exclusivista

CONTRA:
  • Inaccesibil pentru publicul mare
  • Prea puternic pentru unele persoane

Concluzie: Esenta Tom Ford Black Orchid Parfum miroase absolut divin: trufe, ylang ylang, ciocolata si rom. O combinatie ce nu lasa pe nimeni indiferent – miroase a lux, a sarm, a opulenta, dar totusi nu este opulenta din ziua de astazi, este opulenta veche pe care o gasim in castele vechi si care reuseste sa ne lase cu gura cascata de fiecare data.

10 Rating
Esenta fantasmagorica a modernismului exclusivist

Foarte exclusivist si cu o alura nocturna ravasitoare, parfumul Tom Ford Black Orchid Parfum necesita multa incredere pentru a-l purta, daca nu, te va purta el pe tine.

Persistenta
10
Intensitate
10
Forma recipientului
10
Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password