Despre noi

Infoparfum. ro este o platforma online care vine in ajutorul persoanelor aflate in cautarea parfumului potrivit, insa nu doresc sa investeasca intr-un produs de ingrijire corporala care nu corespunde in totalitate cerintelor individuale. De fiecare data cand aveti o nelamurire puteti apela cu incredere la website-ul nostru, deoarece aducem in prim plan toate noutatile din domeniul beauty, incepand cu renumitele esente care au populat de-a lungul timpului vitrinele magazinelor de specialitate, pana la noile aparitii care delecteaza in egala masura publicul feminin sau cel masculin.

Dorim sa va punem la dispozitie un portofoliu complet de parfumuri originale, alaturi de recenzii autentice din partea utilizatorilor nostri, care va vor ajuta pe viitor sa va formati o idee generala despre notele si aromele potrivite pentru ph-ul dumneavoastra, acesta fiind un factor esential in selectionarea parfumului. Suntem constienti de faptul ca pe piata exista o gama numeroasa de parfumuri calitative, fiecare dintre acestea fiind emblematic pentru o anumita categorie de preturi, insa bugetul nu este nici pe departe primul aspect de care trebuie sa tineti cont in momentul in care doriti sa investiti intr-un astfel de produs.

Pentru un plus de siguranta aveti nevoie de opinii diversificate, de sugestii provenite din partea altor persoane care au ajuns in ipostaza de a testa parfumul respectiv pentru o lunga perioada de timp. Bineinteles, noi va stam la dispozitie cu o selectie completa de arome, care si-au castigat treptat un statut special in sufletul utilizatorilor nostri, insa venim si cu o prezentare obiectiva, centrata pe descrierea integrala a compozitiei. Va oferim o privire de ansamblu asupra notelor de varf, de mijloc si de baza, pentru ca dumneavoastra sa va formati o viziune completa asupra ingredientelor, dar si pentru a sesiza cu usurinta ce arome se pliaza mai bine pe gusturile personale.

Poate sunteti usor impresionata de esentele florale, poate aveti o afinitate anume pentru aromele fructate, sau sunteti impatimitul fan al tonurilor orientale. Din acest punct de vedere nu trebuie sa faceti griji, paleta parfumurilor disponibile fiind una extrem de vasta, cu produse destinate tuturor categoriilor de varsta. In fiecare luna aducem in prim plan un top concludent al celor mai populare esente, fiecare listare avand un caracter informativ si unul puternic subiectiv, prim prisma calificativelor acordate de utilizatorii nostri. Procedura de inregistrare este foarte simpla, motiv pentru care devine foarte usor sa va creati un cont personalizat.

In acest mod fiecare persoana are oportunitatea de a intra intr-o comunitate stransa, unde opinia personala conteaza intr-o maniera decisiva, atat la notarea individuala a fiecarui parfum, cat si la configurarea unor sfaturi utile pentru persoanele care sunt indecise in privinta aromei pe care ar trebui sa o achizitioneze. Vorbim totusi despre un produs care implica o investitie financiara ampla, iar din aceasta cauza trebuie sa fiti ferm convinsi de faptul ca vi se potriveste in totalitate. Pentru a va forma o idee despre preturile existente in magazinele de specialitate va punem la dispozitie un comparator de preturi, care aduce in prim plan tarifele practicate de cele mai populare centre din peisajul autohton.

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password