Parfum DKNY

Parfumuri DKNY la standarde couture din 1992

Efervescenta New Yorkului, concentrata intr-un parfum DKNY delicios si iconic

parfumuri DKNY Donna Karan

De la brand de haine la brandul de parfumuri DKNY a fost doar un pas. DKNY s-a lansat in 1984 odata cu deschiderea unei case de moda in New York, insa si-a schimbat focusul mai tarziu, in 1992, anul in care a fost lansata colectia de parfumuri Donna Karan Beauty. Parfumurile DKNY s-a reliefat in industrie printr-o viziune fresh si actualizata, detalii sustinute de notele de compozitie folosite la proiectiile parfumurilor.

Uneori citrice, alteori florale sau lemnoase, parfumurile DKNY imbina originalitatea cu nevoia pentru actualitate a ambelor sexe. Parfumurile pentru el si ea semnate DKNY declanseaza o explozie de prospetime prin acordurile citrice gazduite in proiectiile durabile, detaliu subliniat mai mult decat evident si prin arhitectura recipientelor.

DKNY este un brand cu spirit tanar, aspect relevat de conceptele arhitecturale si orchestrarea notelor efervescente din parfumurile DKNY pentru el si ea. Un parfum DKNY poate fi siropos, formal, senzual sau de nedescifrat; este complex, dar totusi usor de citit, este intens, dar totusi nu atrage atentia intr-un mod exacerbat. Tendintele citrice par a fi pe placul publicului care imbratiseaza astfel de tonalitati, DKNY lansand o intreaga colectie absolut delicioasa la propriu si la figurat.

Parfumurile gazduite in forme de mar verde si rosu se numara printre cele mai cunoscute si de succes flankere ale brandului, fiindu-le atasata eticheta tineretii. Mirosul everfescent adreseaza un mesaj direct femeilor tinere, moderne, cu o viata activa si nevoi acute de dinamism si prospetime. DKNY BE DELICIOUS este unul dintre parfumurile care au obtinut pareri deosebit de pozitive in termeni de proiectie, siaj si persistenta, devenind un statement al parfumurilor de dama dulci si fructate.

In flaconul atat de distinctiv, in forma de mar, curbat, veti intalni cele mai vii dintre armoniile centrale ale parfumului, care, alaturi de o explozie de grapefruit si note lemnoase si florale, ofera un sentiment neobisnuit prin senzualitatea proaspata. Gama Be Delicious este in continua evolutie si a devenit accesibila multor femei care iubesc parfumurile DKNY, iar spiritul sau a fost reinventat in multe editii limitate.

DKNY Be Delicious Skin Hydrating, spre exemplu, a dus colectia de parfumuri DKNY la o noua dimensiune: un parfum hidratant cu un „Apple Fusion Complex”, dovedit clinic ca ofera hidratare, luminozitate si netezire pielii.

In 2016, Be Tempted s-a alaturat line-up-ului si exista zvonuri potrivit carora Be Tempted va deveni, de asemenea, o „familie” extinsa de parfumuri, care exploreaza nuantele universului gourmand. In parfumul de debut, coacazele negre intalnesc un ingredient obraznic, dar frumos, cu numele de „Devil Licorice Accord”, alaturi de fructe rosii, lamaie, ulei de trandafir si floare de portocal, cu indicii de patchouli, vanilie si smirna ce intensifica intriga.

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password