Parfum Salvatore Ferragamo

Parfumuri Salvatore Ferragamo inspirate de moda femeilor din Italia

Accentuati-va puterea de seductie cu un parfum Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

Casa de parfumuri Salvatore Ferragamo a reusit in cei aproape 100 de ani de la infiintare sa imbine cele mai frumoase elemente ce tin de moda dedicate doamnelor si domnisoarelor. Notele inspirate de natura, accentele romantice si buchetele de flori cu arome puternice transforma parfumurile acestui brand in adevarate opere de arte, usor de recunoscut in orice moment.

Fondata in Florenta, Italia anului 1927, casa de moda Salvatore Ferragamo avea sa devina una dintre cele mai cunoscute la nivel internatioonal datorita deisgn-ului inedit al pantofilor creati special pentru italienii sofisticati si eleganti. Specializata in pantofi de piele de femei si barbate, casa de moda a atras rapid atentia iubitorilor de frumos si s-a extins si in S.U.A.

De-a lungul timpului, Salvatore Ferragamo a uimit prin design-ul inovativ al perechilor de pantofi, dar si prin texturile si felul in care folosea materialele. O pereche de astfel de pantofi denota rafinament si o eleganta aparte. Cea mai prospera perioada a companiei a fost dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, perioada in care se produceau chiar si 350 de perechi de pantofi pe zi. Pentru a continua linia de success, dupa moartea fondatorului din 1960, vaduva sa Wanda a preluat fraiele companiei si a extins productia spre parfumuri, haine si accesorii.

Extinderea pe piata parfumeriei era iminenta, asa ca in anul 1960 apare primul parfum de femei intitulat Gilio, iar in anul 2019 acest clasic se bucura de o reinterpretare saftuoasa. Cu toate acestea, cel mai cunoscut ramane Salvatore Ferragamo pour Femme, o esenta fina care si in zilele noastre ramane in lista parfumurilor clasice si nemuritoare. Un an mai tarziu a aparut si omologul sau masculin, Salvatore Ferragamo pour Homme, ambele fiind compuse din note luminoase, persistente si senzuale.

In prezent, sub egida Salvatore Ferragamo exista 88 de parfumuri, cea mai noua editie fiind cea din 1960, iar cele mai recente din 2019 include si creatiile Amo Ferragamo Flowerful, Signorina Ribelle si Bianco di Carrara Limited Edition. Toate sunt concentrate in sticlute cu design pretios, atentia la detalii fiind un atu important al acestei case. De asemenea, parfumurile presteaza foarte bine pe tot parcursul zilei, iar compozitiile sunt realizate din mixuri inedite de ingrediente si arome care completeaza perfect pielea.

Salvatore Ferragamo a lansat si parfumuri dedicate barbatilor, printre care trebuie sa amintim de faimoasele parfumuri din colectia Uomo, dar si creatiile clasice precum F de Ferragamo sau Monsier F de Ferragamo. Desi parfumurile sunt splendide, cele pentru femei se fac remarcate pe piata deoarece reusescc sa surprinda intr-un mod idilic intr-o singura pulverizare delicatetea si pretiozitatea tipic feminina.

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password