Parfum Viktor&Rolf

Parfumuri Viktor&Rolf pentru o experienta olfactiva moderna inedita

Esenta unui parfum Viktor&Rolf se resimte timp indelungat

Victor&Rolf

Daca va doriti un parfum semnatura, care sa va reprezinte si care sa va accentueze atuurile, o creatie semnata de casa de parfumuri Viktor&Rolf este alegerea perfecta. Parfumurile moderne, cu ambalaj avangardist si o abordare inedita asupra compozitiilor, atrag prin efervescenta si puterea aromelor. Pe scurt, un parfum Viktor&Rolf lasa de fiecare data o impresie buna, fiind usor de recunoscut printr-o singura pulverizare.

Fondata in anul 1993 de catre doi designeri de origine olandeza, casa de moda Viktor&Rolf a aparut din dorinta de a crea haine cu un concept avant-garde, un trend modern al industriei de fashion imbratisat cu trag de tanara generatie, dar si de catre numele sonore din industrie.

Fondatorii Viktor Horsting si Rolf Snoeren s-au intalnit in anu 1989, amandoi urmand cursurile Universitatii de Arta si Design din Arnhem, Olanda. Dupa absolvire, in anul 1992 cei doi au inceput sa lucreze impreuna si s-au relocat in Paris. Prima lor colectie haute couture a fost lansata dupa doar un an, iar in anul 2004 a aparut si primul parfum semnat de casa Viktor&Rolf, parfumul de dama Flowerbomb.

In prezent, peste 80 de parfumuri poarta semnatura Viktor&Rolf, cea mai veche editie fiind lansata in 2004, iar cele mai noi au fost lansate la inceputul anului 2020. Parfumurile sunt dedicate femeilor sau barbatilor, insa au lansat si esente unisex, astfel incat aromele voluptoase sa include un public mai larg.

Primul parfum Viktor&Rolf pentru barbati a aparut in 2006 si este cunoscut sub numele de Antidote, acesta fiind promotorul colectiei de haine cu acelasi nume. Au urmat apoi creatii de seama precum parfumul Eau Mega din 2009, un reprezentand care a creat valva datorita formei inovative a sticlutei de parfum si a sistemului de pulverizare.

Avangardismul si curajul de care dau dovada creatorii inca din primii ani de profesare reprezinta caracteristici care se regasesc usor si in sticlutele de parfum. Cei doi au reusit nu doar sa cucereasca industria de fashion prin show-urile de catwalk absolut uluitoare, dar si prin esentele si compozitiile surprinzatoare pe care le-au lansat pentru a accesoriza in mod ideal hainele cu croielile speciale.

Ca o dovada adusa talentului si stilului lor diferit, colectiile semnate de Viktor&Rolf sunt deseori prezentate in cadrul expozitiilor de arta si inclusiv in cele mai faimoase muzee din intreaga lume. De asemenea, creatorii au publicat si o serie de carti dedicate muncii lor si s-au ocupat intr-o perioada si de realizarea costumelor pentru spectaoclele de teatru.

De-a lungul anilor, casa de parfumuri Viktor&Rolf a colaborat cu parfumieri de renume international, printre care ii amintim pe: lienor Massenet, Pierre Wargnye, Carlos Benaim, Olivier Polge, Cecile Matton, Serge Majoullier, Domitille Michalon Bertier, Dominique Ropion, Fanny Bal, Sonia Constant, Marie Salamagne, Amandine Clerc-Marie si Dora Baghriche.

Colectiile de parfumuri Viktor&Rolf sunt sub egida Bonbon, Flowerbomb si omologul sau masculin Spicebomb, dar si colectia Magic, destinata ambelor sexe. Parfumurile sunt intrigante, curajoase si diferite fata de orice altceva veti gasi pe piata. Inspirate de aromele dulci din natura si de senzualitatea atat de puternic exprimata in zilele noastre, parfumurile casei Viktor&Rolf sunt pur si simplu magnifice.

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password