Parfumuri Armani in oferta #BlackFriday2019

Inspirat din elementele naturii, parfumul Armani este un exemplu de sofisticare, perfectiune si armonie. Brandul s-a facut remarcat prin esente fine si luxoase, adresate unui public incantator atat feminin, cat si masculin.

1. Armani Emporio Stronger With You For Him

Armani Emporio Stronger With You For Him surprinde cu originalitatea sa, cu un amestec perfect de cardamon, piper roz si frunze violete. Barbatul care poarta acest parfum transmite o eleganta increzatoare, sexy si autoritara.

Armani Stronger With You

2. Giorgio Armani Code Profumo

Code Profumo de Giorgio Armani for Him este un parfum oriental condimentat. Atragator, puternic si aprins, boabele Tonka amplifica un parfum senzual de lemn si note de cardamom si chihlimbar. Acest parfum ilustreaza imaginea unui barbat senzual si fascinant.

Parfum Armani Code Profumo

3. Armani Acqua di Giò Pour Homme

Armani Acqua di Giò Pour Homme este un parfum acvatic. Nuantele luminoase, acvatice se amesteca cu parfumul de iasomie, trandafir rosu si rozmarin pentru a crea cel mai proaspat si senzual parfum pentru barbati.

Giorgio Armani Acqua di Gio

4. Giorgio Armani Code for Her

Giorgio Armani for Her este un parfum floral, cu o nota de floare senzuala portocalie inteconectata cu accente de ghimbir proaspete. Capturati intimitatea, entuziasmul si pasiunea transmise la purtarea acestui parfum.

Giorgio Armani Code For Her

5. Giorgio Armani Si

Armani Sì For Her este un parfum modern, feminin si sofisticat. Este foarte persistent pe piele si incanta simturile cu un miros distins si elegant, plin de emotie si senzualitate. Cu o nota de top de coacaze, acest parfum a fost creat pentru femeia moderna, puternica, sofisticata si carismatica.

Giorgio Armani Si

6. Giorgio Armani Acqua di Gioia

Giorgio Armani Acqua di Gioia este un parfum floral acvatic, cu note de lamaie, menta, iasomie si piper roz. Exista o senzatie fermecatoare inca de la primele note simtite ale acestui parfum floral. Are o textura delicata si este anuntat ca o briza racoritoare pentru toate doamnele.

Acqua di Gioia Giorgio Armani
Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password
Sari la bara de unelte