Parfumuri Givenchy in oferta #BlackFriday2019

De cativa ani, Black Friday este un eveniment tot mai popular in Romania, iar de fiecare data arealul parfumurilor bucura nenumarati iubitori de esente speciale cu reduceri la cele mai calitative sticlute olfactive de pe piata.

Ce parfum Givenchy cumparam de Black Friday?

Givenchy este un brand frantuzesc de lux creat de Hubert de Givenchy pe la jumatatea secolului al XX-lea. In copilarie acesta a lucrat pentru case mari de moda, iar, odata cu lansarea propriului brand, celebritati precum Lauren Becall, Audrey Hepburn, Jackie Kennedy, Cate Blanchett s.a.m.d. au purtat creatii Givenchy. Tot in aceeasi perioada, isi extinde afacerea si in zona parfumurilor de lux pentru a crea o tinuta olfactiva completa pentru orice moment.

1. Givenchy Dahlia Divin Nude

Se spune ca Givenchy Dahlia Divin Nude este creat exclusiv pentru femeile care debordeaza de frumusete interioara si un anumit aer classy, ambele caracteristici rezultand din contopirea aromelor explozive de iasmoie, sambac, trandafir, caise, flori de portocal etc.

Givenchy Dahlia Nude

2. Givenchy Live Irrésistible Délicieuse

Givenchy Live Irresistible este accesoriul perfect care completeaza sarmul sofisticat, dar, totodata, relaxat al purtatoarei. Fiecare femeie va fi imbatata de notele dulci si irezistibile ale parfumului.

Givenchy Live Irresistible Delicieuse

3. Givenchy Organza

Este un parfum care celebreaza unicitatea si senzualitatea femeii. Givenchy Organza simbolizeaza atribute antagonice feminine, precum puritate – delicatete si aroganata – putere. Dedicat tuturor femeilor cu o frumusete atemporala.

Parfum Givenchy Organza

4. Givenchy Pour Homme

Parfumul promoveaza autenticitatea barbatului intr-o nota moderna, Givenchy Pour Homme este un accesoriu care completeaza carisma sexului masculin. Are arome ametitoare care vor contribui la etalarea si intarirea unei personalitati puternice.

givenchy-pour-homme

5. Givenchy Gentleman Only

Notele de deschidere rafineaza aroma per ansamblu a apei de toaleta Givenchy Gentlemen Only. Nucsoara si piperul roz se combina cu citricele si esentele lemnoase, rezultund un parfum specific masculin, capabil sa creeze un adevarat aer fermecator in jurul purtatorului.

Givenchy Gentlemen Only

6. Givenchy Pi

Givenchy Pí este un parfum vintage cu note intense si irezistibile. Parfumul reda cu succes puterea sex-appealului masculin. Este o esenta proaspata care combina aromele lemnoase cu cele orientale, creand un olfactiv potrivit barbatilor indrazneti.

Apa de parfum Givenchy Pi
Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password