Parfumuri Gucci in oferta #BlackFriday2019

Gucci, brandul cu renume mondial menit sa strecoare in parfumurile sale acorduri luxuriante si opulente care deservesc stilul modern. Blazonul Gucci este prezent pe parfumuri iconice menite sa defineasca cu exactitate clasa elistista.

Ce parfum Gucci cumparam de Black Friday?

Brandul Gucci s-a evidentiat prin esentele feminine florale lansate de-a lungul timpului, dintre care amintim Gucci Flora si intreaga divizie de flankere. De asemenea, iconicul Gucci Guilty este un parfum floral superb, construit in jurul florilor de liliac. In dreptul publicului masculin, unul dintre cele mai iubite este Gucci Pour Homme (originalul), alaturi de Guilty For Men si noul Gucci Guilty Absolue.

1. Gucci Rush

Gucci Rush este parfumul dedicat femeilor care au incredere in propriile forte. Mirosul rafinat al trandafirului de Damasc scoate in evidenta femeia sexy, pasionala, atenta la detalii, peste care se revarsa un mix de note puternice si sofisticate.

Gucci Rush

2. Gucci Guilty Intense

Gucci Guilty Intense este o esenta pasionala menita sa scoata in evidenta gingasia si rafinamentul unei dame. Inima parfumului pluseaza frenentic molecule de liliac menite sa ofere o atmosfera enigmatica, ce pune in evidenta voluptatea si splendoarea purtatoarei.

Gucci Guilty Intense

3. Gucci Bloom

Gucci Bloom este un parfum dulce, floral, precum un simbol al feminitatii si al puritatii. Este parfumul versatil menit sa defineasca femeia pura si tanara, plina de energie prin buchetul celor trei flori albe: iasomie, tuberoza si stanjenel.

Apa de parfum Gucci Bloom

4. Gucci Guilty For Men

Gucci Gulity For Men este esenta cu miros puternic masculin menita sa scoata in lumina virilitatea unui gentleman. Notele lemnoase pun in evidenta barbatul salbatic si puternic, impletite armonios cu mirosul puternic si animalic de mosc, menit sa creeze un cadru enigmatic hipnotizant.

parfum gucci guilty

5. Gucci Made To Measure

Gucci Made to Measure este parfumul creat pentru barbatii impunatori, pentru barbatii rafinati care stiu sa se impuna si sa cucereasca prin sarm orice femeie. Mirosul de pielarie menit sa caracterizeze masculinitatea acestora este impletit armonios cu acordurile puternice si impunatoare de lavanda, care ofera intensitate si silaj ridicat.

Gucci Made To Measure
Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password