Parfumuri Guerlain in oferta #BlackFriday2019

O data pe an majoritatea magazinelor reduc pretul produselor cu ocazia evenimentului de Black Friday. De aceasta oferta se bucura mai ales iubitorii de parfumuri luxoase, care, in general, au un pret destul de piperat, dar de Black Friday pretului ii sunt aplicate diverse reduceri motivante pentru clienti.

Ce parfum Guerlain cumparam de Black Friday?

Guerlain era o casa de moda obisnuita sa creeze tinute pentru renumite case regale din secolul al XIX-lea. Poate cea mai mare eticheta pe care casa de moda a avut-o si inca o are este calitatea materialelor rare si de lux. Spre exemplu, vanilia este culeasa din propria plantatie din Insulele Comore. Pierre-François-Pascal Guerlain a lasat mostenire conceptul de necompromitere, sub nici o forma, a calitatii.

1. Guerlain Champs-Élysées

Guerlain creeaza olfactivitatea celui mai renumit bulevard din Franta, Champs-Élysées. Parfumul Guerlain Champs-Élysées invaluie orice purtatoare intr-o lume care debordeaza de romantism. Purtatoarea va fi captivata de notele florale si fructate, care, treptat, vor alcatui o lume paradisica.

Guerlain Champs-Élysées

2. Guerlain Insolence

O apa de parfum fructata si florala, demna de utopizarea unui moment dansant unic. Guerlain Insolence este putin neobisnuit fata de celelalte parfumuri Guerlain. Se spune ca atunci cand a fost creat parfumul, toate esentele s-au amestecat datorita unui lung dans de vals, pana cand a rezultat olfactivul senzual.

Guerlain Insolence

3. Guerlain Mitsouko

Dedicat tuturor purtatoarelor optimiste, care fac din orice zi un motiv ca sa zambeasca. Guerlain Mitsouko este potrivit atat pentru ocazii speciale, cat si pentru activitati obsinuite. Se muleaza foarte bine conform personalitatii fiecareia, creand o noua poveste noua la fiecare purtare.

Guerlain Mitsouko

4. Guerlain L’Homme Ideal

Usor dulce, este un parfum elegant, , care exprima o masculinitate fara limite. Guerlain L’Homme Ideal este o semantura pentru toti barabtii plini de curaj, indrazneti si gata sa accepte orice aventura neasteptata.

l'homme ideal

5. Guerlain Habit Rouge

Are un design foarte barbatesc, iar aroma orientala contureaza combinatia simpla dintre esentele lemnoase, florale si fructate. Guerlain Habit Rouge este o apa de toaleta cu tonuri pamantii, creand o olfactivitate dezirabila.

Guerlain Habit Rouge

6. Guerlain Vetiver

Parfumul Guerlain Vetiver este o apa de toaleta lemos-aromatica specifica barabtului modern. Este destinat tuturor barbatilor carismatici, carora le place sa-si accesorizeze personalitatea cu un parfum opulent.

Guerlain Vetiver
Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password
Sari la bara de unelte