Parfumuri Mugler in oferta #BlackFriday2019

Designerul si fotograful Thierry Mugler a pus bazele brandului sau in anul 1980, optand pentru lansarea unui nou trend gurmand in anii 1990 prin lansarea esentei Ange, multi critici considerandu-l primul fruitchouli al generatiei olfactive actuale.

Ce parfum Mugler cumparam de Black Friday?

Un pionier in aceasta industrie, Thierry Mugler a ales cei mai iscusiti parfumieri pentru creionarea esentelor care i-au transformat brandul intr-unul de referinta pentru lumea parfumurilor. Astfel, orice parfum Mugler devine o aditie importanta la colectia personala.

1. Mugler Alien

Parfumul floral – oriental lansat de brandul Mugler in anul 2005 este unul dintre cele mai bine vandute parfumuri de dama din toate timpurile. Desi a cunoscut un succes rasunator, formula sa olfactiva surprinde si in ziua de astazi prin minimalism, cuprinzand doar 3 ingrediente: iasomie, esente lemnoase si ambra alba.

Thierry Mugler Alien

2. Mugler Angel

Parfumul gurmand oriental lansat de casa Mugler este un punct de referinta in industria olfactiva, fiind un manifest al duetului de patchouli si ciocolata. Lansat in anul 1992, acesta s-a diferentiat prin piramida excentrica de ingrediente, din care se remarca si notele de caramel, miere, vanilie si tonka.

Mugler Angel Fruity Fair

3. Mugler Womanity

Controversat precum toate celelalte esente Mugler, parfumul Womanity nu se incadreaza intr-un tipar standard, reprezentand cu brio registrul acvatic si lemnos. Notele sale sunt dintre cele mai exclusiviste, respectiv fructul, frunza de smochin si caviarul. Womanity a fost creat de parfumierul Mane si impresioneaza prin unicitatea sa.

thierry mugler womanity

4. Mugler Aura

Impreunand acorduri racoritoare de rubarba si floare de portocal, accente lemnoase de amberwood si santal, alaturi de caldura vaniliei cremoase, Aura se proiecteaza pe rafturile parfumeriilor precum o prezenta exotica. Designul sticlei este pe masura esentei, la fel de extravagant prin forma si nuanta sa de verde electrizant.

Mugler Aura
Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password