Yves Saint Laurent Parisienne

ysl parisienneYves Saint Laurent Parisienne este parfumul unei femei care stie cum sa se bucure de viata, senzuala si plina de mister. Acest floral-lemnos seducator te imbie cu un miros puternic care patrunde prin toti porii si te face sa te simti deosebita in orice moment. Lansat in 2009, parfumul aminteste de YSL Paris, lansat in 1983, insa este o varianta mai moderna si mai provocatoare pentru simturi. Parisienne mangaie pielea cu atingeri delicate si devine un compliment olfactiv ideal pentru o femeie care iubeste cu pasiune si stie sa traiasca din plin magia clipei.

Purtatoarea parfumului Yves Saint Laurent Parisienne este purtata intr-un cadru intim si rasfatata cu cele mai profunde acorduri care nu stavilesc in a starni curiozitatea si interesul celor din jur. Bogat si sofisticat, Parisienne este un amestec care surprinde armonia florilor cu notele lemnoase. Irezistibil de atragator, aceste elixir detine toate calitatile pentru a se pozitiona in topul preferintelor oricarei femei.

YVES SAINT LAURENT PARISIENNE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Yves Saint Laurent Parisienne

logo elefant

Yves Saint Laurent Parisienne

logo-emag

Yves Saint Laurent Parisienne

Inca de la inceput Parisienne se deschide cu un amestec misterios care te invita intr-o calatorie in care te vor acompania cele mai intense arome. Acordurile de mure zemoase, vinyl si afine domina faza incipienta si se pierd intr-o inima florala bogata. Buchetul intalnit in aceasta etapa prezinta trandafirul de Damasc, bujorul si violeta ca fiind principalii actori pe scena parfumata. Mixul floral starneste dorinta si entuziasmul si te poarta pe cele mai inalte culmi ale placerii. Piramida olfactiva surprinde la baza frumusetea acordurilor lemnoase care intregesc aceasta aroma pretioasa, conferindu-i in acelasi timp echilibru si rezistenta. Ultima etapa ofera oportunitatea de a simti acorduri de vetiver, patchouli, mosc si lemn de santal.

Parisienne creeaza un peisaj complex care raspunde nevoilor femeii moderne care stie ce vrea. Expresie a feminitatii si frumusetii absolute, parfumul este un exemplar care te invita sa traiesti o experienta pretioasa. Compozitia si frumusetea mixului profund iti ofera un plus de incredere si te invaluie intr-un miros elegant, care se asterne cu delicatete pe piele si ramane acolo timp indelungat. Cu o putere extraordinara, Yves Saint Laurent Parisienne atrage atentia celor din jur si starneste dorinta. Pentru crearea acestui parfum sunt responsabile Sofia Grojsman, cea care a creat si YSL Paris, in colaborare cu Sophie Labbe. Imaginea care reprezinta si promoveaza acest elixir seducator este supermodelul Kate Moss, care surprinde prin eleganta si senzualitatea care o definesc.

Parisienne este pastrat intr-un flacon care se aseamana cu un diamant cu multiple fatete, decorat cu o eticheta de piele pe care este prezent logo-ul YSL in culori de auriu patrunzator. Designul este un alt semn al elegantei si al pretiozitatii acestui parfum fermecator, destinat femeii moderne.

Yves Saint Laurent este brandul recunoscut pentru aromele exclusiviste si compozitiile ademenitoare. Parisienne nu reprezinta o exceptie si se prezinta ca un exemplar de seama care devine aroma perfecta pentru o femeie romantica si plina de mister. Rafinat si elegant, parfumul este un simbol al feminitatii si al creativitatii caracteristice acestui brand luxos si influent.


PRO:
  • Parfumul Parisienne este potrivit pentru o femeie romantica si plina de mister
  • Compozitia este echilibrata si extrem de versatila, parfumul fiind ideal pentru orice ocazie
  • Persistenta este de invidiat

CONTRA:
  • Designul nu este foarte impresionant, mizeaza pe simplitate
  • Parfumul cupinde note bogate care pot fi considerate coplesitoare de unele purtatoare care sunt in cautarea unor arome care sa le ofere un plus de prospetime


Concluzie: Yves Saint Laurent Parisienne poseda un magnetism special si este un parfum care se remarca cu usurinta. Floral-lemnos, bogat si seducator, acest exemplar este un simbol care atesta creativitatea, luxul si rafinamentul caracteristic brandului Yves Saint Laurent. Fermecator si provocator, parfumul suprinde frumusetea contrastelor, dar si armonia dintre aromele florale si cele lemnoase care se completeaza perfect in aceasta compozitie feminina si incarcata de mister. Ingredientele pretioase, persistenta de invidiat, precum si aspectul elegant starnesc interesul unei femei romantice care are nevoie de o potiune magica care sa o ajute sa iasa din anonimat si sa straluceasca.

8.8 Rating
Raspunsul olfactiv la dorintele unei femei care iubeste viata

Intrigant, misterios si cuceritor, Parisienne ofera un amestec compus din cele mai pretioase ingrediente florale si lemnoase. Parfumul isi imbratiseaza purtatoarea cu un miros elegant, romantic si misterios care se pastreaza pe piele timp indelungat. Mireasma este parca desprinsa dintr-un taram magic si deschide calea spre fericirea absoluta.

Persistenta
9
Intensitate
9
Forma recipientului
8.5
Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password