Alaia Paris Eau De Parfum Blanche

Alaia Paris Eau De Parfum Blanche

Alaia Paris Eau De Parfum Blanche, noul concentrat al senzualitatii designerului Azzedine Alaia, a fost lansat in anul 2016 sub auspiciul experientelor de neuitat traite in Tunisia. Imbatat in acorduri jucause de heliotrop si migdale, noul exemplar Alaia abunda in feminitate si romantism, inspirand emotie cu fiecare pulverizare evadata din sticla arhitecturata cu precizie stilistica.

Azzedine Alaia reda o noua definitie a feminitatii prin intermediul noului parfum Alaia Paris Eau De Parfum Blanche. In acceptiunea sa, femeia este un spirit liber, vulnerabil, dar animalic deopotriva, ce poarta mirosul senzualitatii la fiecare pas. Colaborarea dintre Azzedine Alaia si maestrul parfumier Marie Salamagne poarta semnatura bunului gust si al rafinamentului mostenit de femeia moderna.

ALAIA PARIS EAU DE PARFUM BLANCHE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Alaia Paris Eau De Parfum Blanche

logo-emag

Alaia Paris Eau De Parfum Blanche

Azzedine Alaia si-a lasat amprenta asupra industriei fashion gratie spiritului sau efervescent, insetat de creatie. Originile sale tunisiene l-au indemnat ca in anul 2015 sa isi lanseze primul parfum, urmat in 2016 de Alaia Paris Eau De Parfum Blanche, o capodopera olfactiva de surginte couture care a ravasit simturile a milioane de femei din intreaga lume. Reputatia sa extraordinara si impecabila s-a extins si asupra parfumurilor ce ii poarta semnatura, devenind un statement al gusturilor fine dezvoltate de publicurile selecte.

Casa Azzedine Alaia dezvaluie un parfum care se constituie ca un buchet enorm de flori albe. Departe de a fi doar volubile si interesante, notele afiseaza, in aceasta compozitie, o senzualitate extrema. Astfel, Alaia Paris Eau De Parfum Blanche apare ca un parfum envelant si carnal. Mai mult, este deosebit de radiant si infrumusetat cu tonuri solare. In mod similar, acest sentiment de bunastare este sporit si de prezenta exotica a vaniliei. Muzica, intre timp, da tot mai mult continut si erotism. Astfel, Eau de Parfum Blanche lasa in urma o respiratie deosebit de seducatoare. Compozitia sa vulnerabila, intre timp, se dovedeste a fi foarte eleganta si rafinata.

Aroma animalica a noului parfum Alaia Paris Eau De Parfum Blanche trezeste simturile printr-o adiere fierbinte a florilor de mosc acaparate de intensitatea domoala a heliotropului, ipotetizand o aroma fina, feminina si extrem de seducatoare. Mireasa acestui concert de arome este, insa, vanilia, care se extinde progresiv pe piele pana la neutralizarea pH-ului. Dincolo de toate acestea, se prolifereaza aroma miraculoasa a migdalelor, care adauga un plus de pretiozitate frantuzeasca parfumului finit.

Din punct de vedere estetic, Alaia Paris Eau De Parfum Blanche evoca designul exemplarului precedent Azzedine Alaia. Claritatea sa este astfel afisata pe peretii de sticla ai recipientului, in timp ce literele ce redau amprenta brandului sunt pozitionate central, indicand pretiozitatea lichidului valoros din interior. Sticla parfumului face o legatura cu universul couture al casei Azzedine Alaia. Este similara cu o bobina de aur, referindu-se la eleganta si know-how-ul original al celebrului designer Azzedine Alaia. Astfel, de la couture la parfumeria Azzedine Alaia, se pare ca exista doar un singur pas.


PRO:
  • Alaia Paris Eau De Parfum Blanche este un parfum care evoca rafinamentul si pretiozitatea intr-un mod original si simplu;
  • Intensitatea parfumului rezida din tonuri familiare femeii moderne, motiv pentru care intra cu usurinta in gratiile acesteia;
  • Moscul imbraca tinuta intr-un vibe pretios, in timp ce vanilia adauga simplitate si delicatete.

CONTRA:
  • Alaia Paris Eau De Parfum Blanche este un parfum couture care trebuie descifrat prin apel la gusturi fine, motiv pentru care nu se potriveste oricui.

Concluzie: Alaia Paris Eau De Parfum Blanche este mostenirea lasata de Azzedine Alaia industriei parfumiere. Acest exemplar olfactiv abunda in accente senzuale de migdale si heliotrop, fiind deopotriva cald si animalic in esenta. Pulverizarea sa strapunge simturile cu acuratete, iar formula sa limpede si curata se face remarcata in analogie cu tinutele classy si minimaliste. Notele fierbinti de vanilie ipotetizeaza o scena ludica instaurata chiar pe pielea purtatoarei, la finalul careia buchetul de flori albe este lansat in semn de adio.

8.8 Rating
Echilibrul corect intre ispita si rafinament

Parfumul elegantei este redat prin accente animalice de mosc anesteziate de adierea fierbinte a caimacului de vanilie. Alaia Paris Eau De Parfum Blanche ipotetizeaza portretul femeii moderne prin apel la senzualitate, declansand ardoarea simturilor printr-o inlantuire simpla, dar cuprinzatoare, de ingrediente calitative si intense. Vedeta parfumului este heliotropul, care confera sens aromei prin atingerea sa suava si calmanta. Aparent vulnerabil, parfumul reuseste sa cucereasca simturile de la prima pulverizare, ispitind purtatoarea sa il poarte in cele mai intime momente.

Persistenta
9
Intensitate
9
Forma recipientului
8.5
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password