Amouage Honour Women

Amouage HonourAmouage prezinta o noua esenta de lux, Honour Women, a carei poveste este inspirata din povestea despre adevarul, dragostea poetica, frumusetea si suferinta nesfarsita a eroinei Madame Butterfly, celebrul personaj al lui Giacomo Puccini. Intreaga experienta este povestita de acest buchet floral al casei Amouage, intr-o interpretare delicata, profunda si incarcata de emotie.

Asemenea unei femei de onoare, Amouage Honour nu dezamageste si te invaluie intr-o aura speciala, transmitand un sentiment de liniste. Povestea captivanta de iubire cu sfarsit tragic rasuna atat de viu prin intermediul parfumului Amouage, acesta fiind un martor al iubirii, cat si al tradarii si al suferintei.

AMOUAGE HONOUR WOMEN ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

best value

Amouage Honour Women

notino

Amouage Honour Women

logo elefant

Amouage Honour Women

esteto

Amouage Honour Women

Compozitia este de-a dreptul spectaculoasa si surprinde prin intermediul florilor si al structurii toate nuantele iubirii si etapele povestii cu final nefericit. Amouage Honour este un buchet de o bogatie nesfarsita, opulent, care exprima certitudine si nesiguranta in acelasi timp. Notele de varf de rubarba si coriandru amestecate cu piperul rece se pierd in inima florala bogata. Notele verzi si usor picante deschid usor amestecul.

Inima vine sa incalzeaza si sa indulceasca usor aroma. Aici gasim flori de tuberoza, iasomie, gardenie, lacramioare, crin de vale si garoafe. Fiecare floare surprinde o ipostaza a iubirii femeii care a ales onoarea. Iasomia simbolizeaza loialitatea, gardenia semnifica iubirea secreta, iar lacramioarele si crinul de vale instituie ideea de puritate. Povestea este plina de emotie, suferinta si dramatism.

Baza de lamaie acra, note de piele si de tamaie aduc o combinatie neobisnuita care simbolizeaza sfarsitul tragic al povestii de dragoste care a rezonat atat de mult de-a lungul generatiilor. O doza de chihilimbar, vetiver si lemn de santal rotunjesc usor amestecul. Amouage Honour Women nu este doar frumoasa, este imprevizibila, curajoasa si surprinzatoare. Designul vine sa sprijine aceste caracteristici si sa scrie o pagina a povestii Amouage. Flaconul din cristal alb este de o frumusete rapitoare. Acesta simbolizeaza durerea, naivitatea, inocenta si ideea de eternitate. Flaconul este asortat cu un capac auriu, decorat cu cristale Swarovski, care emana pretiozitate si eleganta.

Amouage Honour aminteste de femeile pasionale care traiesc la maxim pasiunea si se predau iubirii. Parfumul este potrivit pentru acele suflete unde domneste romantismul, care stiu sa lupte pentru iubire si nu se tem sa-si exprime trairile. Acest parfum intruchipeaza perfect frumusetea iubirii, dar si partea mai intunecata in care suferinta se strecoara in inima celei indragostite. Honour te mangaie delicat si iti da puterea sa treci dincolo de slabiciunile sufletului.


PRO:
  • Exemplar inedit de o frumusete neobisnuita care emana eleganta si pretiozitate
  • Buchet floral bogat potrivit pentru orice moment al zilei
  • Parfum cu poveste care te transporta intr-o alta dimensiune

CONTRA:
  • Pretul nu este foarte accesibil


Concluzie: Amouage Honour Women rescrie o poveste de dragoste cu final nefericit, povestea unei femei care nu s-a temut de puterea iubirii si s-a abandonat total sentimentelor. Parfumul este o compozitie florala bogata in care fiecare ingredient cuprinde o multime de intelesuri si emotii. Pericol, extaz, atasament, dragoste secreta, puritate si suferinta, toate se regasesc in amestecul de tuberoza, iasomie, gardenie, lacramioare, crin si garoafe, asezonate cu condimente picante si note lemnoase reci. Amouage Honour are puterea sa te poarte in locul fragil al echilibrului emotional, in centrul fiintei tale.

9.2 Rating
Dualitatea iubirii intr-o esenta florala bogata

Amouage Honour Women este amestec de iubire, tradare si suferinta. Florile bogate care se cuibaresc in inima parfumului surprind toate etapele acestei iubiri patimase si aduc un omagiu frumusetii nesfarsite a sentimentului de dragoste. Honour se aseaza pe piele usor si se pastreaza timp indelungat.

9.5Rating-ul nostru
Persistenta
9.5
Intensitate
9.5
Forma recipientului
9.5
8.9Rating cititori
Persistenta
9
Intensitate
8.9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password