Amouage Silver Cologne

Casa de parfumuri Amouage a reusit sa surprinda lumea prin adevarate elixire pline cu misterul si de farmecul Orientului Mijlociu presarate cu stilul de necontestat al francezilor, iar Amouage Silver Cologne este o adevarata fila de istorie a acestor doua zone atat de diferite. Lansat in 2002, parfumul Amouage Sliver Cologne surprinde publicul prin esente tari si puternice orientale care te hipnotizeaza intr-un dans erotic, misterios si masculin.

Amouage Silver Cologne este un parfum oriental dedicat barbatilor alfa care stiu sa seduca orie femeie prin simplitate, rafinament si eleganta, avand acea postura dominatoare in orice situatie. Notele de varf impletite cu cele de mijloc si cele de baza ofera parfumului dualitate prin imbinarea armonioasa de arome masculine cu cele feminine.

AMOUAGE SILVER COLOGNE
ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Amouage Silver Cologne

emag

Amouage Silver Cologne

elefant

Amouage Silver Cologne

Parfumul se deschide puternic in note fructate, citrice care dau o explozie de arome intense si racoritoare. Florile de portocal vin sa sublinieze latura cuceritoare a barbatului modern, impletindu-se usor in aromele suculente si zemoase de pruna. Mandarina si bergamotul vin ca o patura plina de aciditate si prospetime domolind notele dulci ale florilor de portocal si pruna. Amouage Silver Cologne se deschide printr-o lupta puternica intre dulceata si aciditate, intre senzual si masculin. Din notele de varf iti poti da seama ca acest parfum este facut pentru barbatii opulenti, care au acea alura eleganta si rafinata la care este adaugata multa masculinitate si putere.

Amouage Silver Cologne este un parfum nobil, perfect pentru barbatii versatili, pentru care stilul si moda sunt atribute. Este chintesenta masculinitatii moderne, a barbatilor care se cunosc pe ei insisi si care cred in propriile puteri. Nu este un parfum care poate sa fie purtat la orice ocazie, acest parfum necesita un costum, un frac, un papion si un zambet sarmant, o expresie carismatica si cuceritoare. Este parfumul cuceritorului pasionat de frumos, fiind o transpunere a doua lumi total diferite, dar foarte pasionale si anume Parisul si Orientul Mijlociu.

Tonurile frantuzesti, moderne, elegante sunt oferite prin buchetul floral al parfumului care se afla in notele de mijloc ale acestuia. Orhideea este o planta regala care se contopeste cu iasomia creand un joc erotic, unde actorul principal devine trandafirul care emana senzualitate, dar si putere in acelasi timp. Notele de heliotrop impreuna cu ylang-ylang vin ca o mantie care invaluie intregul parfum in prospetime si opulenta, dand acel rafinament maiastru purtatorului, imbinate cu eleganta si stil clasic.

Deoarece notele de mijloc vin precum o arma a senzualitatii si atentiei barbatilor pentru sexul frumos si anume femeia, notele de baza vin sa domoleasca acel joc senzual si plin de voluptate si dorinta dezvaluind note puternice si masculine. Astfel ca, inima lemnoasa a parfumului oferita de lemnul de santal care impreuna cu vetiverul si moscul vin sa strapunga simturile intr-un miros afrodisiac si masculin capabil sa domine orice este in jur. Notele de paciului si chihlimbar ofera acea apropiere de natura si de salbaticie plina de prospetime, stropite cu mirosul puternic de tamaie care invaluie pielea intr-o vraja mistica, dezvaluind un adevarat ritual al puterii.


PRO:
  • Parfumul Amouage Silver Cologne este capcana brabatului sarmant si cuceritor.
  • Mixul de esente formeaza un adevarat deliciu pentru piele si pentru simturi, fiind o potiune seducatoare si ademenitoare.
  • Calitate si persitenta intr-o combinatie ireprosabila.

CONTRA:
  • Pretul parfumului este in raport cu calitatea acestuia, astfel devine inaccesibil pentru multi iubitori de parfumuri.

Concluzie:  Parfumul Amouage Silver Cologne este un adevarat ritual al virilitatii si al puterii cuceritoare a unui barbat. Sticla parfumului aduce a potiune interzisa plina de mister si de vraja cu puteri nebanuite, devenind usor arma a barbatilor in lupta de castigare a locului meritat langa o femeie.

9.8 Rating
Elixirul cuceritorul si al sarmantului care sta sub semnul masculinitatii si al puterii

Parfumul Amouage Silver Cologne prezinta o aroma puternica si foarte profunda destinata barbatilor increzatori in propriile puteri. Este un parfum dual, fiind arma perfecta a barbatilor seducatori pentru care stilul elgant si clasic este o caracteristica a propriei personalitati. Ámouage Silver Cologne nu este numai un parfum, este o caracterizare clara a unui barbat, fiind nota finala a unei tinute si a unei personalitati de exceptie.

Persistenta
10
Intensitate
10
Forma recipientului
9.5
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password