Bottega Veneta Eau Sensuelle

Bottega Veneta Eau SensuelleBottega Veneta Eau Sensuelle este un parfum floral Chypre – fructat, cu un gust delicat de iasomie si gardenie, amestecat cu o nota gurmanda si eleganta. Finish-ul este dat de o trasatura distincta si durabila de pachuli si vanilie. Eau Sensuelle exprima o fateta mai evidenta, feminina a lui Bottega Veneta si se adreseaza unui public feminin tanar si efervescent.

Mixul de fructe proaspete, dulci, anticipeaza o alura senzuala si fierbinte a parfumului. Moale si incantator, deloc coplesitor, parfumul Bottega Veneta Eau Sensuelle cucereste prin intensitatea accentelor viscerale de pielarie si patchouli, reusind sa impace deopotriva caracterul proaspat cu cel usor cald, senzual.

BOTTEGA VENETA EAU SENSUELLE
ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Bottega Veneta Eau Sensuelle

emag

Bottega Veneta Eau Sensuelle

elefant

Bottega Veneta Eau Sensuelle

Bottega Veneta Eau Sensuelle dicteaza traiectoria unui miros proaspat, fiind delicat si cuceritor de la prima pulverizare. Totusi, cu un flanker mai pronuntat decat cel al exemplarului Bottega Veneta Eau de Velours, parfumul se prezinta cu o alura puternica, viscerala si un sillage de lunga durata. Notele de compozitie contribuie la fundamentarea unei calitati superioare, alaturarea accentelor florale cu cele fructate fiind o alegere inspirata a parfumierilor Michel Almairac si Mylene Alran.

De aceasta data, marca italiana de lux a creat un parfum usor, senzual, tanar si romantic lansat prin imaginea lui Nine d’Urso. Bottega Veneta Eau Sensuelle este simbolul feminitatii elegante, descris prin note de gardenie proaspata si iasomie sambac amestecate cu accente catifelate de piersica, vanilie si patchouli – toate stratificate pe o nota din pielarie, care evoca selectia notelor de calitate superioara frecvent incluse in exemplarele precedente. Prin aromele fructate si buchetul de note florale, desavarsit cu numele Eau Sensuelle, nu este surprinzator faptul ca extractul de gardenie si notele de vanilie ale parfumului aduc in minte feminitatea romantica si senzualitatea fara efort.

Caracterul sexy al parfumului Bottega Veneta Eau Sensuelle deriva din sarutul fierbinte al gardeniei si iasomiei ce lasa o urma parfumata asupra sorbetului de piersici. In contradictie cu aceasta suava vulnerabilitate, baza carnala, gravata prin note de pielarie, vanilie si patchouli genereaza cadrul prielnic activarii simturilor intr-o forma incitanta. Antiteza dintre notele suave, inocente si baza incandescenta aprinde imaginatia prin scantei aromate ce prezic atmosfera romantica in care poate fi purtata aceasta aroma.

Bottega Veneta Eau Sensuelle este un amestec de sofisticare florala si calda, deloc lipsita de inhibitii. Recipientul este si el superb, confectionat din sticla Murano de inalta calitate. Acesta este un parfum minunat, feminin, cu un miros unic, care nu este prea floral, fiind ponderat de alura fructata. Ca de fiecare data cand s-a angajat in reflectarea maiestriei remarcabile prin elemente olfactive de cea mai buna calitate, Bottega Veneta stabileste un standard inalt pentru un lux inspirat, sarbatorind indemanarea si pasiunea mesterilor traditionali italieni printr-un nou exemplar de lux dedicat publicului feminin.


PRO:
  • Compozitie echilbrata dictata de alaturarea caracterelor floral si fructat;
  • Notele de iasomie confera o intensitate viscerala;
  • Cald, tacut, dar totusi vocal atunci cand ia contact cu pielea.

CONTRA:
  • Din cauza caracterului impozant al buchetului floral, nota de piersica nu este atat de vizibila.

Concluzie: Parfumul este rezultatul reinventarii de catre Michel Almairac si Mylene Alran a parfumului Bottega Veneta, fata de care impartaseste acelasi acord de pielarie. Inima de iasomie si flori de gardenie dezveleste o feminitate acutizata de senzualitate, in timp ce nota de piersica subliniaza atitudinea ludica a femeii careia ii este dedicat parfumul. Simtul vesel si pozitiv al parfumului este speculat printr-o compozitie echilibrata, contemporana, usor de digerat din perspectiva femeilor care prefera parfumurile fine, intense, dar totusi nu ostentative.

8.8 Rating
Feminitate cucerita cu un buchet vanilat de gardenie si iasomie

Acordul floral de iasomie si gardenie cuprins in parfumul Bottega Veneta Eau Sensuelle genereaza un miros incantator desavarsit cu un touch de piersica suculenta. Bottega Veneta Eau Sensuelle este un parfum elegant, usor de purtat, mai ales in primavara sau vara. E moale, sexy si feminin, bine echilibrat deloc arogant, in ciuda calitatii superioare a esentei finale.

Persistenta
9.5
Intensitate
9
Forma recipientului
8
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password