Bvlgari Man Wood Essence

Bvlgari Man Wood EssenceAventura lui Sotirios Voulgaris incepe pe la sfarstitul secolului al XIX-lea ca producator de bijuterii din argint. Brand-ul trece creativitatea printr-un filtru grecesc si roman, lucru ce se reflecta mai ales in cromatica si design-ul produselor Bvlgari. Compania italiana face parte din marile case de moda de lux din lume, si este cunoscuta, mai ales, pentru bijuterii, ceasuri, parfumuri, accesorii și articole din piele.

In lumea parfumurilor, Bvlgari, intra de abia prin 1992 cu Eau Parfumee au The Vert, o esenta unisex care aduce un omagiu ceaiului verde. De atunci nenumarate esente olfactive unice au mai fost lansate de Bvlgari, iar in 2018 acestia suprind din nou cu o apa de parfum barbateasca lemnoasa, Bvlgari Man Wood Essence.

BVLGARI MAN WOOD ESSENCE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Bvlgari Man Wood Essence

elefant

Bvlgari Man Wood Essence

emag

Bvlgari Man Wood Essence

marionnaud

Bvlgari Man Wood Essence

Bvlgari Man Wood Essence este creat de unul dintre cele mai respectate nasuri din industrie, Alberto Morillas. Scopul acestuia a fost de a crea un parfum profesionist de lemn care sa exprime sarmul arogant al barbatului urban puternic care simte chemarea naturii.

La inceput, Bvlgari Man Wood Essence are un miros delicios de citrice datorita lamaii si frunzelor de coriandru. Este destul de proaspat, dar se transforma intr-un miros de lemn mai adanc odata cu deslusirea inimii parfumului. Dupa ceva timp, mirosurile de cedru, vetivar si chiparos preiau purtatorul intr-o nota solida ce exprima sex-appeal-ul barbatului autentic. Baza parfumului este alcatuita din rasina benzoica, adica rasina balsamica obtinuta din coaja mai multor specii de copaci. Aceasta rasina este folosita pentru mirosul ei dulce, dar si pentru cresterea longevitatii parfumului.

Este construit ca un copac: notele de top colorate sunt dansuri precum frunzele in vant, notele de mijloc ale pamantului intruchipeaza puterea unui trunchi de copac, iar notele sale robuste de baza ancoreaza mirosul, precum si orice radacina. Bvlgari Man Wood Essence, cu aromele sale lemnoase, face legatura intre doua forte: elemente naturale si cele create de om sau celest si teluric, creand o simbioza intre interiorul si exteriorul fiecaruia.


PRO:
  • Olfactivitatea parfumului este proaspata si revigoranta;
  • Design-ul este simplu, dar intr-o nota clasica atragatoare.

CONTRA:
  • Are o longevitate de 4-5 ore;
  • Fiind un parfum lemnos, pulverizat in exces poate fi deranjat pentru cei din jur.

Concluzie: Bvlgari Man Wood Essence este o semnatura neasteptata, atragand atentia ambelor spatii organice si urbane cu scopul de a crea o aroma neo-lemnoasa moderna, care este partea cruda, dar, totodata, rafinata. Caracterul sau energizant este inspirat de simbioza naturii si a orasului, de la puritatea ingredientelor naturale pana la liniile hiper-moderne.

8.8 Rating
Barbatul teluric cu sex-appeal

Bvlgari Man Wood Essence captureaza energia naturii pentru un om urban in acord cu mediul sau. Cand omul se reconecteaza cu natura, el isi restabileste cravata, isi recupereaza forta interioara si este gata sa-si stapaneasca mediul urban intr-o nota erotica si puternica.

Persistenta
8.5
Intensitate
9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Din punctul meu de vedere, parfumul trebuie să fie o semnătură pentru oricine, și, îmi place să cred faptul că fiecare dintre noi avem o esență specială capabilă să ne trezească cele mai frumoase amintiri. Sfatul meu este să ieșiți din sfera olfactivă de mainstream unde există doar 3 parfumuri top și să alegeți un parfum care se potrivește ținutei, caracterului și, mai ales, personalității dvs.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password