Cartier La Panthere Noir Absolu

Cartier La Panthere Noir AbsoluEtalon al luxului si rafinamentului, Cartier isi lasa amprenta asupra unui public exclusivist, dovedit de capetele incoronate ce ii calca pragul pentru a se desfata in maretia creatiilor dovedite de Cartier. Inca de la infiintarea Casei Cartier, in 1847, de catre Louis-Francois Cartier, brandul a continuat fara incetare expansiunea care l-a propulsat in atentia celor mai pretentioase si sofisticate gusturi in materie de moda, ale mapamondului.

Desi la 1847 Cartier se face cunoscut publicului sub infatisarea unui atelier de bijuterie, parintele sau a descoperit potentialul niselor pe care le poate acapara, din nou, exclusiviste, fapt pentru care isi despica focusul in diverse directii ce urmau sa contureze precedentul succesului Casei Cartier. Cu alte cuvinte, in anul 1981 lanseaza primele doua mari creatii parfumiere, Must de Cartier si Santos de Cartier, esente luxoase a caror pulverizare intoxica prin esentele rafinate ce invaluiau tinutele intr-o mantie olfactiva a luxului desprins din acele vremuri.

Opulenta renumelui Cartier se reflecta si in faptul ca acesta se poate lauda cu faptul ca este printre putinele branduri care are in custodie propriul sau parfumier, pe faimoasa Mathilde Laurent, cea care se afla si in spatele unuia dintre cele mai noi versiuni derivata din originalul Cartier La Panthere, o formula ce se reflecta si se identifica, totodata, cu un public ce abunda in istorie si etnicitate, botezata original si persuasiv Cartier La Panthere Noir Absolu.

CARTIER LA PANTHERE NOIR ABSOLU ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Cartier La Panthere Noir Absolu

logo elefant

Cartier La Panthere Noir Absolu

logo-emag

Cartier La Panthere Noir Absolu

Concentrat pe o clientela exclusivista, Cartier nu face nota discordanta in randul creatiilor nici macar atunci cand vine vorba despre parfumuri. Isi asuma riscul de a nu intui esentele universal-valabile care sa se preteze fiecarui gust sofisticat, insa aromele rare, selectate cu pricepere si talent determina hipnotizarea simturilor si a instinctelor. Mai mult decat atat, esentele Cartier, tinute in recipiente extrem de valoroase si originale prin arhitectura investita in conturarea lor, ridica pretentia unui stil de viata high, astfel ca doar veritabilii cunoscatori ai luxului si bunului gust isi pot permite experienta creatiilor Cartier.

Aroma amenintatoare a noului Cartier La Panthere Noir Absolu surprinde o esenta care creeaza dependenta prin magnetismul debordant in care este invaluita, oferind experinta unica a rafinamentului penetrant prin intermediul mixului dintre senzualitatea gardeniei si esentele tari, lemnoase, care se comporta ca niste gladiatori ce protejeaza aromele nepretuite si gingase incapsulate in parfumul radiant. Scena pare desprinsa dintr-un episod al lumii salbatice, intrucat atributele native ale fiarelor ce praduiesc strategic sunt reinterpretate sub aspectul aromelor care, eliberate treptat, conduc pas cu pas la dominarea simturilor celor ce intra in contact cu aroma penetranta a noului Cartier La Panthere Noir Absolu.

Cartier La Panthere Noir Absolu este un exemplu de eleganta si simplitate, purtand amprenta rafinamentului pana la ultima picatura de esenta. Pulverizarea se deschide cu note captivante si suave de gardenie, afisand o naivitate parsiva, aparenta, in timp ce atrage simturile catre inima parfumului in care explodeaza aroma penetranta a moscului, iar prada este in final cucerita prin taria esentei lemnului de Agar (Oud), care asteapta miseleste ca sensibilitatea feminina sa fie acaparata de notele de debut pentru ca in final sa o poata invalui intr-o aura intensa si captivanta de tonuri preponderente.

Tonalitatea oriental – lemnoasa care face deliciul desfatarii acestui parfum se comporta cu precizie ca o silueta ce face abuz de senzualitatea cu care a fost investita, in sensul in care aromele indraznete incita prin intensitatea lor penetranta si redau imaginea salbatica a instinctului animalic. De fapt, se poate spune ca aroma neimblanzita a parfumului Cartier La Panthere Noir Absolu este arma ce poate domoli orice barbat aparent de neinduplecat, actionand miseleste prin hipnotizarea simturilor.

Arhitectura parfumului pastreaza conceptul abordat de originalul Cartier La Panthere, imortalizand in peretele frontal al sticlei portretul expresiv al unei pantere, creionat, parca, de maini faraonice.


PRO:
  • Cartier La Panthere Noir Absolu este un parfum irezistibil, penetrant si intens, care satisface chiar si cele mai pretentioase si sofisticate gusturi in materie de simt olfactiv;
  • Simplitatea alegerii esentelor incapsulate in parfum determina o nota aromata si usor de digerat, in raport cu parfumurile extrem de incarcate, toxice prin natura esentelor incapsulate;
  • Parfumul este disponibil la un pret accesibil pentru clientela exclusivista, ahtiata dupa lux si rafinament.

CONTRA:
  • Cu toate ca este un parfum unic si inedit prin continutul olfactiv, Cartier La Panthere Noir Absolu face, totusi, obiectul unei discrepante, in sensul in care parfumul se deschide printr-o nota extrem de suava, ceea ce poate determina o aparenta reticenta fata de imaginea pe care isi doreste, de fapt, da o promoveze, aceea a unei esente tari, pana la ultima picatura.

Concluzie: Aroma impunatoare a noului parfum Cartier La Panthere Noir Absolu se comporta ca o arma in plin proces de seductie, intuind punctele vulnerabile ale sexului opus pe care ajunge sa le domine miseleste fara nicio forma de regret. Intensitatea notelor ce compun parfumul este echilibrata si face nota discordanta in randul parfumurilor de dama, promovand o aroma aparent inocenta ce isi castiga prada pe masura ce celelalte arome reusesc sa se desprinda din pulverizare. Esenta incununeaza sensul senzualitatii, ccompletand tinutele feminine cu acel „je ne sais quoi” pe care barbatii nu inceteaza sa il deconspire.

8.8 Rating
Feminitatea animalica se reflecta in esenta penetranta a parfumului neconventional de salbatic

Aroma inegalabila a noului parfum Cartier La Panthere Noir Absolu ipotetizeaza spiritul liber si efervescent al unei femei ce dovedeste un simt extrem de puternic si versatil, capabila sa se desprinda de o zona de confort si sa se adapteze oricarei provocari. Imprumutand din senzualitatea parsiva a panterei negre, femeia careia ii este inchinata aceasta aroma intuieste fiecare intentie nutrita de sexul opus, actionand cu precizie pentru a-l cuceri fara a-i acorda timp de reactie. Fiecare aroma pulverizata devine un instrument de tortura pentru barbatul praduit, care va fi ostenit de suspine odata cu aparitiile femeii care i-a descatusat instinctele.

Persistenta
9
Intensitate
8.5
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password