Parfum Chloe

Parfumuri Chloe - candoare si gingasie in recipiente pastelate

Parfumurile Chloe infatiseaza imaginea idealizata a spiritului feminin

ChloeBrandul Chloe este recunoscut pentru creatiile vestimentare sexy si feminine si pentru accesoriile intotdeauna la moda. Dar, compania a acordat o atentie deosebita si mirosurilor fine, care au reusit de-a lungul timpului sa impresioneze publicul feminin.

Acest model iconic al frumusetii a fost fondat in anul 1952 de o intelectuala, originara din Egipt, care, impreuna cu o partenera de afaceri, a dat viata unei povesti frumoase, ce se mentine in topuri si in zilele noastre.

Creatia olfactiva cu care debuteaza este invaluita intr-o bogatie florala, ce aduce foarte mult cu imaginea idealizata a unui parfum puternic. Atunci cand vine vorba despre crearea unui parfum semnatura pentru o intreaga generatie, spiritul creator pune accent pe infatisarea unui model proaspat, ce inspira feminitatea, ca baza a formarii increderii de sine.

Brandul nu promoveaza imaginea unei singure femei, ci mai degraba un context colectiv, infatisat in 2008 si prin campania de promovare, care prezenta un trio feminin, alcatuit din femei frumoase si stilate, ce se aratau impresionate de mirosul acestui parfum Chloe.

Spiritul parfumului Chloe, poate fi descris ca unul liber, ce ofera o experienta unica prin combinatia de note floral-pudrate, magnolie si bujori, trandafiri, crin si frezie de primavara. Aceste accente atent alese se lasa purtate pe un covor elegant de lemn de cedru.

De-a lungul carierei impresionante in lumea mirosurilor fine, brandul a dezvoltat o intreaga colectie ce insumeaza 28 de exemplare fine, atent realizate si gandite din perspectiva spiritului clasic, ce promoveaza intotdeauna feminitatea si romantismul.

Alaturi de diferitele variatii ale originalului Chloe, mai stau si colectiile remarcabile: Eau de Fleurs, Love, Love Story, Narcisse si See. Fiecare se remarca printr-un stil aparte si printr-o infatisare deosebita.

Ambalajul si felul in care isi promoveaza produsele, reprezinta pentru acest brand o piatra de temelie in constructia succesului international. Colectia de baza urmareste un design asemanator si poarta aceeasi fundita la toate exemplarele. Pentru Eau de Fleurs, creatorii au abordat un stil mult mai minimalist, pe care l-au adoptat si in cadrul Love Collection.

Love Story a insemnat o intoarcere la filozofia de baza a brandului si infatiseaza feminitatea in toata splendoarea ei, prin aplicatiile textile ce reinterpreteaza imaginea clasica a fundei. In final, pentru colectia See, compania concepe o noua strategie de creionare a imaginii prin realizarea unui concept ce aduce cu imaginea unei colivii pentru pasari in model vintage.

Trasatura caracteristica a Chloe este data de faptul ca exemplarele sunt destinate exclusiv femeilor. Brandul nu s-a concentrat pe stabilirea unor mirosuri destinate publicului masculin, incercand sa surprinda cat mai mult din esenta feminina. In acest fel, echipa de parfumieri si-a concentrat intreaga atentie pe surprinderea clientelor si pe fidelizarea lor.

Colectia de parfumuri Chloe divinizeaza naturaletea feminina si incearca sa exploateze la maxim potentialul ei de romantism, caldura, gingasie, rafinament, dar si eleganta, putere si independenta. Femeia Chloe este imaginea conceptualizata a unei flori de primavara, ce se lasa purtata de atingerea suava a soarelui de mai.

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password