Chloe Rose Tangerine

Chloe Rose Tangerine

Vara anului 2020 a adus multe stele pe nisa parfumurilor de lux din lumea intreaga, iar printre acestea se numara si Chloe Rose Tangerine. Acest parfum superb pentru femei face parte din nou editie Eau de Toilette a parfumurilor Chloe Signature si vine cu un caracter indraznet, energic si liber care reinterpreteaza clasicul modern din casa, Chloe Roses.

Chloe Rose Tangerine prezinta cu siguranta principiile Chloe care au dus la infiintarea sa la Paris in urma cu mai bine de 60 de ani. Esenta fructata este despre femeile lipsite de griji care sunt mai determinate ca niciodata. Este despre frumusete si hotarare, despre putere si seductie, despre libertate si feminitate. In spatele esentei stau parfumierii Sidonie Lancesseur si Michel Almairac care au dorit sa ofere o alta perspectiva asupra femeii moderne.

CHLOE ROSE TANGERINE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Chloe Rose Tangerine

Chloe Rose Tangerine isi prezinta inca de la deschidere nota emblematica ce a dus Chloe pe culmile succesului si anume trandafirul. Astfel, avem o deschidere cu un trandafir roz pulpos ce pastreaza din ADN Chloe, dar care vine reinterpretat, fiind mult mai domolit si mai stabil datorita cojii de portocala.

Trandafirul puternic se amesteca cu o mandarina carnoasa si suculenta care are un clocot citric doar pentru cateva secunde, semn ca este un parfum matur, foarte luxos, care nu isi pierde temperamentul stabil si hotarat.

Lemnul cedru si chihlimbarul vin in aceasta formula mai mult cu un rol de sprijin pentru a impiedica mandarina sa devina prea acidulata sau acra. Totusi, comboul acestor doua note va oferi un spectru modern, contemporan si totusi foarte elegant – un mic finisaj de durata.

Din acea stralucire spectaculoasa, dar domoala, veti putea sa distingeti un finisaj verde decorat cu coacaze negre, care ajuta la intarirea caracterului si la oferirea unei personalitati puternice.

Imaginea acestui parfum spectaculos este frumoasa actrita britanica Lucy Boynton care isi aduce farmecul natural intr-un parfum ce inclina catre libertate, feminitate si putere.

Esenta este pastrata cu multa grija intr-o sticla moderna, plisata delicat, impodobita cu o panglica legata manual. Acest design minimalist specific gamei de parfumuri Chloe este perfect pentru femeia moderna si increzatoare.


PRO:
  • Coacazele negre ofera un contrast spectaculos
  • Trandafirul este proaspat si stabil

CONTRA:
  • Mandarina nu are acea explozie efervescenta.

Concluzie: Esenta spectaculoasa are cu siguranta acel caracter de femeie matura. Totusi, femeia matura nu uita sa se joace si sa radieze acea feminitate atemporala care captiveaza toate privirile. Vorbim asadar despre o libertate imbracata in pasiune si senzualitate.

9 Rating
Trandafirul impodobit cu mandarina

Chloe Rose Tangerine, dupa cum sugereaza si denumirea, are in compozitia sa doua mari vede: trandafirul si mandarina, asa ca asteptati-va la aceasta sclipirea luxurianta. Este un miros atat de matur, atat de feminin incat va deveni clar o semnatura pentru multi iubitori de parfumuri fructate si florale.

Persistenta
8
Intensitate
10
Forma recipientului
9
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password