Marc Jacobs Perfect

Marc Jacobs Perfect

„Sunt perfect asa cum sunt”, – un slogan care pentru Marc Jacobs a devenit o adevarata mantra. Nu este de mirare, prin urmare, ca Perfect este numele parfumului sau nou-nout aparut in 2020, o apa de parfum jucausa si eleganta.

Originalitatea, unicitatea, diversitatea reprezinta valori supreme, strans legate de acceptarea de sine si de stima de sine. Marc Jacobs a vrut sa le sarbatoreasca printr-o esenta uluitoare incepand cu sticla in sine: sticla cu linii rotunjite, colorata cu un roz care radiaza din interior, prezinta un capac depasit de o revolta de farmece, selectata una cate una de catre designerul insusi. Multicolore si eterogene, aceste obiecte in miniatura (un arc, o stea, o coaja de banana, o piesa domino, un mini pantof, o funda, o pisica, cirese) creeaza un capac plin de stil. Ambalajul care imbraca sticla este la fel de izbitor, decorat cu o palma ce tine o sticla Perfect si cu numele esentei scris de mana, urmat de un val de stele: o ilustratie a artistului Jacky Blue care emana jovialitate si eleganta in acelasi timp.

MARC JACOBS PERFECT ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Marc Jacobs Perfect

logo elefant

Marc Jacobs Perfect

logo-emag

Marc Jacobs Perfect

La pulverizarea initiala, rubarba este cea care se face imediat simtita, amintind de Mugler Aura cu notele de rubarba fara tot mentolul si greutatea. Este o explozie dulceaga, dar nu grea si neplacuta.

Notele de casmir devin mai proeminente odata cu uscarea, pe masura ce dulceata se disipa si floritatea alba a narcisului se arta, creand o explozie senzuala pulverulenta. In baza Perfect devine mai usor, mai proaspat si cumva mai confortabil.

Are cu siguranta o atmosfera de anii 90. De fapt, imi aminteste de Lolita Lempicka Original in spray-ul initial atunci cand se resimte acel lemn puternic dulceag. Cu toate acestea, la scurt timp dupa, dulceata de lemn cedru este cumva atenuata si se resimte un miros laptos de migdale.

Imprimarea olfactiva a noului parfum de catre Marc Jacobs reflecta perfect valorile la care este asociat. Unicitatea, detasarea de orice standard estetic sau interior, acceptarea de sine ca unul sunt temele care evidentiaza si campania publicitara Perfecta: laudand nuantele pastelate, imaginile alterneaza 42 de persoane foarte diferite una fata de cealalta in ceea ce priveste aspectul, genul si etnia. Impartasesc o personalitate puternica si o frumusete complet neconventionala, care nu trece neobservata si mai presus de toate se regaseste acea constientizare bucuroasa de a fi „unic”.


PRO:
  • Parfumul Versace Versus impune o aroma florala, careduce cu gandul spre visare;
  • Notele de compozitie ofera experienta unei arome echilibrate, calde si luminoase;

CONTRA:
  • Este destul de dulce, nu este un dulce greoi, dar totusi se resimte

Concluzie:Nu miroase ca lantul Daisy in sine, dar are aceeasi personalitate extravaganta, luxurianta si curata. Este un combo de gurmand si floral. Ma face sa ma gandesc la o prajitura alba delicioasa care are petale de flori zaharisite si migdale deasupra. Cu zahar pudra. Rubarba este delicata si nu este super siropoasa sau dulce. Cashmeranul il mentine curat si pudrat.

9.5 Rating
Rubinul unei zile de vara

Marc Jacob Perfect este cu siguranta un parfum de vara ce merita explorat. Este foarte comod si revigorant. Rubarba ii ofera o pasiune usor gurmanda si savuroasa, iar lemnul de cedru imbibat in lapte de migdale ofera un miros atat de cozy si de elegant.

Persistenta
9
Intensitate
9.5
Forma recipientului
10
Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password