Marc Jacobs Daisy Dream Daze

Marc Jacobs Daisy Dream Daze

Parfumul Marc Jacobs Daisy Dream Daze este o combinatie dintre mirosul nostalgic al parfumului Marc Jacobs Daisy Dream si feminitatea senzuala a esentei Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle. Elixirul a aparut in lumina reflectoarelor in anul 2019. Este o esenta cremoasa, senzuala si misterioasa pentru femei care isi va dovedit alura luxurianta inca de la prima pulverizare.

Expertul care a creata aceasta poveste senzuala este nimeni altul decat Alberto Morillas care a dorit sa aduca in prin plan rochia perfecta de seara a unei femei. Aceasta rochie este croita cu glicina si brodata cu fructe longan, fiind accesorizata in final cu pantofi din mosc.

MARC JACOBS DAISY DREAM DAZE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Marc Jacobs Daisy Dream Daze

Parfumul este magic, iar este lucru este sugerat si de cele 3 ingrediente ale sale create sub forma piramidala, care se amesteca frumos, dar au parte si de momentele lor solo astfel incat sa iasa cat mai bine in evidenta.

La prima pulverizare, veti simti un miros puternic si opulent de glicina. Glicina este o planta cu flori curgatoare sub forma de ciorchine. Mirosul acesteia este cald si senzual, iar in cazul acestui parfum aduce acea urma de vraja. Este un miros cat se poate de natural, care se resimte chiar si dupa ce esenta se usuca de piele. Totusi, dupa uscare, mirosul de glicina tinde sa fie mai cald, mai afrodiziac.

Pe masura ce glicina se desfasoara pe piele, incepe sa se resimta in inima parfumului un miros de fructe longan. Mirosul acestor fructe este dulce, rafinat si exotic, fiind un miros mai dulce decat cel al fructelor lychee-ile, dar cu siguranta mult mai gelatinos si cremos. As spune ca prezenta acestor fructe aduce un miros regal si exclusivist, ceea ce face ca parfumul chiar sa fie DAZE.

Mirosul enigmatic si usor uscat care reuseste sa se contopeasca putin cu fructele longan apoi sa straluceasca de unul singur este mosc. Moscul in aceasta combinatie da contur femeii, ii pun latura senzuala si ademenitoare in valoare. Este un miros pretentios asa ca o rochie senzuala de seara va fi cu siguranta o alegere perfecta.

Din punct de vedere arhitectural, Marc Jabos pastreaza aceeasi linie precum si celelalte surori ale acestei game, numai ca aceasta se distinge prin paleta cromatica. Astfel, parfumul vine cu aceeasi capa de flori numai ca de aceasta data acestea sunt intr-o nuanta superba de corai si o silueta in aceeasi nuanta. Capa de flori este stransa printr-un inel auriu care vine precum un choker superb.


PRO:
  • Note exclusiviste
  • Caracter dulce

CONTRA:
  • Un parfum minimalist din punct de vedere al notelor

Concluzie: Parfumul Marc Jacobs Daisy Dream Daze este un parfum de seara ce contine un siaj si o longevitate moderate. Este posibil sa se simta putin diferit in functie de PH ul pielii fiecarei persoane, dar nu va lasati descurajate, mirosul splendid nu o sa cunoasca mari modificari. Este un parfum spectaculos, pe care il recomand in special iubitoarelor de esente calde, florale, dulci.

9.3 Rating
Rochia femeii senzuale

Parfumul Marc Jacobs Daisy Dream Daze eete despre senzualitate, despre rafinament si despre magnetismul femeii. Mirosul puternic de glicina ii ofera o cadere superba spre o inima fructata care apoi se scurge intr-o baza uscata, dar extrem de afrodiziaca.

Persistenta
8.5
Intensitate
9.5
Forma recipientului
10
Adauga un review  |  Citeste review-uri
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password