Ralph Lauren Polo Deep Blue

Ralph Lauren Polo Deep Blue

Ralph Lauren Polo Deep Blue este un parfum aromatic si acvatic pentru barbati care a aparut pe piata in la inceputul anului 2020. Este inca un parfum albastru, cu o nota verde si fructe adaugate, iar mirosul pe care il emana este subanteles si de coloritul inchis al sticlei. Am putea spune ca Ralp Lauren Polo este Ralph Lauren Polo Bule cu mai multa creativitate la care se adauga mirosul luxuriant din Ralph Lauren Polo Blue Glod Blend.

Parfumierul care a dat viata acestei esente elegante este Carlos Benaim, parfumierul legendar care a creat esenta ravasitoare Ralp Lauren Polo. Carlos Benaim este un parfumier care a dorit sa combine clasicul cu modernismul atunci cand vine vorba despre parfumuri acvatice si proaspete. Astfel, Ralph Lauren Polo Deep Blue este un parfum special, care uimeste prin rafinamentul in care notele se imbina si trec gradual de la varf catre baza.

RALPH LAUREN POLO DEEP BLUE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Ralph Lauren Polo Deep Blue

Deschiderea acestui parfum este citrica si revigoranta. Dintre cele trei fructe:: mango, grepfruit si bergamot, mango se simte cel mai puternic, ceea ce ii ofera acea alura exotica, provocatoare. Mirosul acesta de gentleman oferit de catre combinatia de fructe se duce imediat dupa uscarea parfumului, facand loc unui miros adanc acvatic.

Uscarea prezinta o oarecare adancime cu efecte verzi, padure, mentinand in acelasi timp atmosfera sarata a oceanului. Mirosul acvatic este conturat in aceasta poveste de catre chiparos, note marine si rasina de brad la care se adauga putin din miros de mar cu para pe care il are muscata. Este un mixt surprinzator, adanc si foarte bine conturat, ce se resimte pentru un timp indelungat.

Mirosul artificial si patrunzator se resimte ca urmare a dozei mari de ambroxan. Cu toate acestea, tinde sa fie mai plapand la venirea moscului, salviei si paciuli. Salvia ofera un miros salbatic destul de frumos si incantator, specific marilor albastrii, ceea ce este foarte placut si se simte elegant.

Imi imaginez mirosul acestui parfum ca fiind un loc in care vegetatia infloritoare creste aproape de mare, unde ploaia a dat aerului acea senzatie proaspata si crocanta. Este mai matur (si mai natural) decat inaintasii sai, ceea ce simbolizeaza un adevarat gentelman cuceritor si sarmant.


PRO:
  • Miros acvatic puternic
  • Potrivit pentru barbatii puternici

CONTRA:
  • Mirosul prea puternic de ambroxan care ofera o senzatie artificiala

Concluzie: Intr-adevar miros ca majoritatea albastrilor de acolo, doar cu putin mai multa adancime. Resimt o frumoasa explozie de mango si citrice, care moare repede, apoi o nota acvatica puternica ca dupa cateva minute de ploaie de vara la mare, apoi o doza grea de ambroxan scaldata in salvie si grepfruit. Ralph Lauren Polo Deep Blue este un miros viril, creat ăntr-un mod magistral, care are proiectii decente pentru primele 60-90 minute, apoi ramane inscriptionat pe piele timp de aproximativ 6-8 ore. Veti surprinde din cand in cand de usoarele sale schimbari.

9.2 Rating
Albastrul elegant al marii

Un inceput de citrice plus fructat care se transforma intr-o aroma acvatica placuta, pastrand in acelasi timp unele dintre nuantele fructelor prin uscare. Este o abordare moderna asupra originalului si spre ce se indreapta designerii - parfumuri placute de masa, care se vor vinde in volum in comparatie cu parfumurile de nisa si indraznete, care vor atrage un grup mult mai mic.

Persistenta
9.5
Intensitate
8
Forma recipientului
10
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password