Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisée

Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisée

Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisee este esenta barbatului rafinat, aferat, aplomb mereu sigur pe el cu o eleganta ravasitoare. Conturul complex al acestei esente este predominat de catre un miros de lemn picant ce se desfasoara progresiv pe piele.

Bogatia acestui elixir masculin este creata prin alura complexa de ingrediente ce se simt calde si puternice in acelasi timp. Parfumul a fost adus in lumina reflectoarelor in anul 2020, iar prin magnetismul sau a reusit deja sa cucereasca inima masculului alfa. Parfumul este mult mai intens decat Givenchy Gentleman Eau de Parfum datorita mirosului puternic de lemn regal si mult mai luminos decat Givenchy Gentleman Only Absolute. Daca am putea compara aceasta esenta cu clasicul Givenchy Gentleman am putea sa observam ca mirosul citric nu exista in aceasta compozitie, ceea ce ne ofera o perspectiva mai sobra, mai matura.

GIVENCHY GENTLEMAN EAU DE PARFUM BOISÉE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

marionnaud

Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisée

emag

Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisée

In incipit, parfumul se desfasoara regal si foarte misterios. Vaporii din esenta se astern pe piele ca o mantie de iris regal captusita cu boabe si pulbere de cacao. Este un miros special, indraznet care da o forma eleganta si provocatoare. Dupa cateva secunde, aceasta mantie este accesorizata cu lemn de scortisoara. Se creeaza un miros vibrant, senzual. Am putea crede ca acest miros duce in zona feminina, dar nu, este mai masculin si mai electrizant ca niciodata prin prisma boabelor de cacao intunecate.

La uscare, parfumul scapa de mantia aceasta atragatoare si latura lemnoasa. In inima acestuia se resimt nenumarate note lemnoase dure, necioplite si batrane. Astfel, gentlemanul nu este doar sarmant ci si foarte intelept, semn al maturitatii si al distinctiei. Natura este despre aventura si despre adrenalina, astfel ca parfumul este asezonat cu piper negru, frunze proaspete de paciuli verde proaspat zdrobite si petale de muscata. Acest miros cuprinzator arata un barbat care nu se teme sa incerce, sa cunoasca.

Baza parfumului este la fel de lemnoasa, dar acum se resimte un miros puternic de lemn cedru albit cu un strat gros de piper alb. O combinatie destul de uscata, dar eleganta si captivanta in acelasi timp. Piperul nu este deranjat, nu este piperul clasic care te face sa stranuti, este un soi mai nobil si mai captivant.


PRO:
  • Miros puternic de lemn
  • Potrivit pentru barbatii maturi

CONTRA:
  • Este posibil ca incipitul cu buchetul mare de iris sa nu fie pe placul tuturor

Concluzie:Parfumul Givenchy Gentelman Eau de Parfum Boisee preiznta un barbat matur, un barbat stapan pe el care a vazut aproape tot. Este un parfum intunecat si cald in acelasi timp. Mirosul sau este sofisticat si numai increderea unui barbat ar putea transforma acel iris din incipit intr-o adevarata arma a seductiei. Vad acest parfum purtat in seri speciale, intr-un costum clasic, un ceas din piele naturala si pantofi din piele alaturi de un trabuc.

9.7 Rating
O padure intunecata

Parfumul Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisee este despre masculinitate si despre putere datorită mirosului puternic de lemn picant. Este un parfum coplesitor pentru un spirit mult prea fragil si neinteles de un spirt mult prea tanar. Este vorba despre maturitate, intelepciune si eleganta. Acest parfum a fost creat pentru barbatii care nu trebuie sa dovedeasca nimic nimanui si nu incearca sa fie acceptati sau vazuti – prin simpla lor prezenta starnesc gelozie si invidie.

Persistenta
9
Intensitate
10
Forma recipientului
10
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password