Thierry Mugler Angel Nova

THIERRY MUGLER ANGEL NOVA

Thierry Mugler Angel Nova este noua esenta ravasitoare a seriei iconice Thierry Mugler Angel care prezinta grandoarea unor parfumieri insetati in procesul de crearea a unor esente spectaculoase si fine. NOVA este o esenta astronomica tranzitorie care a determinat aparitia brusca a unei stele luminoase din colectia Angel in luna iulie a anului 2020 si a eclipsat publicul feminin prin mirosul sau fructat – lemnos.

In spatele mirosului fin prezent in Thierry Mugler Angel Nova stau Sonia Constant, Louise Turner si Quentin Bisch, trei parfumier celebrii care fac cinste casei Mugler cu fiecare parfum luxuriant pe care il aduc in lumina reflectoarelor. Mirosul Angel Nova care creeaza dependenta, fiind insotit de sloganul „Live up to your dreams.”, un slogan care a creat deja un val de reactii pozitive.

THIERRY MUGLER ANGEL NOVA ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Thierry Mugler Angel Nova

Parfumul Thierry Mugler Angel Nova este o combinatie cu totul spectaculoasa dintre prospetimea revigoranta si imbatatoare a Thierry Mugler Angel Fruty Fair si sclipirea lui Thierry Mugler Angel Eau Croisiere. Cu toate acestea, Angel Nova are un ADN unic, revigorant si vibrant care insufla pasiune si incredere.

Mixul de note al acestei esente este minimalist, iar cumulul acesta se regaseste sub forma piramidala, iar mirosul esentei se desfasoara intocmai cu schema notelor.

De la prima pulverizare se resimte un miros puternic de lici si zmeura. Este un miros care rezista perfect in aceasta combinatie timp de 15 minute – un miros carnos, suculent si foarte revigorant. Dupa ceva timp, mirosul de lici incepe sa se estompeze lasand loc unui trandafir de Damasc care inconjoara piele cu senzualitatea si voluptatea sa.

Mirosul de lemn akigala care se resimte in baza ofera un miros usor pudrat impreuna cu rasina benzoica, ceea ce aduce un aer enigmatic, divin chiar.

Arhitectural, sticla parfumului Thierry Mugler Angel Nova este identica celorlalte surorii ale sale din colectia Angel, diferenta o face culoarea prezenta si anume fucsia care reprezinta un indiciu al notelor predominante din parfum: zmeura si lici.

Longevitatea lui Angel Nova se potriveste cu siguranta cu primul parfum Angel, dar siajul nu este atat de atomic.


PRO:
  • Miros puternic de zmeura si lici
  • Miros unic din colectia Angel

CONTRA:
  • Minimalist pentru cei care se asteapta la o explozie de combinatii unice

Concluzie: Parfumului Thierry Mugler Angel Nova este cu siguranta un parfum cu un magnetism deosebit care se face imediat remarcat. Este un parfum vibrant, deosebit care este prezinta o radiografie a femeii moderne. Ce distanteaza aceasta esenta de ADN -ul obisnuit Angel este lipsa de paciuli, care il ajuta in accentuarea mai bine a fructelor fucsia.

9.8 Rating
Ingerul fucsia al lui Mugler

Thierry Mugler Angel Nova este un parfum care incanta toate simturile. Este minunat faptul ca a reusit sa scape din aria de gurmand si paciuli, oferind o altfel de perspectiva, mai vibranta si mai stralucitoare. Este un parfum care clar isi merita numele deoarece aduce acea identitate noua de care colectia avea nevoie. Daca iubiti mirosul fermecator de zmeura si mirosul extravagant de lici, atunci parfum este creat clar pentru dumneavoastra.

Persistenta
10
Intensitate
9.5
Forma recipientului
10
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password