Mugler Alien Mirage

Mugler Alien MirageMugler Alien Mirage este o apa de toaleta lansata recent de casa de parfumuri Thierry Mugler. Lansat publicului larg in luna februarie a anului 2020, noul parfum se dovedeste a fi unul boem, volatil, care lasa o senzatie delicata pe piele, dar care reuseste sa impresioneze.

Alaturi de parfumul Mugler Alien Mirage, a fost lansat si omologul sau masculin, Alien Man Mirage, ambele fiind inspirate de lansarea parfumului original Alien din 2005. De acolo este sinpirat si design-ul sticlutelor de necontestat.

MUGLER ALIEN MIRAGE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

elefant

Mugler Alien Mirage

marionnaud

Mugler Alien Mirage

emag

Mugler Alien Mirage

Notele minerale si piperul roz sunt incadrate in categoria notelor de top. Sunt condimentate, puternice si au un miros aparte. Acest debut deosebit face ca parfumul sa se diferentieze cu usurinta de celelalta lansari ale casei, dar si de alte creatii de pe piata. Inca o data, unicitatea Mugler dovedeste ca inca se poate reinventa in lumea parfumeriei.

Syringa si floarea de lotus sunt buchetul floral care acapareaza centrul piramidei olfactive. Combinatia de alb si roz reprezinta un contrast puternic, feminin si senzual, cu o aura aparte de roamntism. Puterea de seductie este acentuata de delicatetea si carnozitatea acestor flori extrem de aromate si rareori folosite in compozitiile apelor de toaleta, deoarece sunt destul de intense si intoxicante la prima vedere.

La final se intrepatrund doua arome intense, aromate si carnoase. Ambra alba si lemnul de hinoki au puterea de a accentua forta si persistenta parfumului, transformandu-l intr-o creatie cu o longevitate demna de o apa de parfum. Desi este o apa de toaleta, mirosurile iau prin surprindere purtatoarea, dar si pe cei din jur, deoarece se impregneaza in piele si se dovedesc a fi drept o dovada a senzualitatii sublime, demna de o femeie puternica.

Mugler Alien Mirage este un parfum feminin, care denota senzualitate prin toti porii. Albastrul cu care este prezentat nu ii face cinste, dar vine in antiteza cu delicatetea si aerul sublim pe are il descrie fiecare pulverizare a sa. Este un parfum dedicat purtarii pe timp de zi, in special in anotimpurile calde.

Sticluta parfumului respecta trendul setat de originalul Alien. Linia aceasta de parfumuri beneficiaza de o creatie maiastra, compusa din elemente moderne, futuriste si totusi delicate, care imbina perfect contrastele dintre nou si vechi, dar si ineditul detaliilor care se observa spre capacul flaconului. Culoarea de albastru deschis denota delicatetea, in timp ce forma accentueaza unicitatea parfumului.


PRO:
  • Un parfum simplu, dar totodata sofisticat.
  • Compozitie bogata, compusa din note florale si accente de ambra dulce.

CONTRA:
  • Fiind o apa de toaleta, persistenta nu este una extraordinara.

Concluzie: Mugler Alien Mirage este un parfum al contrastelor. Usor de purtat si de accesorizat cu orice tinuta, parfumul se dovedeste a fi un real trendsetter, deoarece reuseste sa acapareze cele mai imbietoare arome si sa le imbine in compozitia sa complexa. Versatil, tineresc si cu o doza puternica de optimism, parfumul se poarta de la sine.

9.3 Rating
O creatie extraordinara

Noul parfum Mugler marcheaza cel mai recent capitol al faimoasei case de parfum. Este o creatie impunatoare, voluptoasa si extravaganta. Odata aplicat pe piele, se transforma intr-un nou strat, aromat, imbietor si senzual.

Persistenta
9
Intensitate
9.5
Forma recipientului
9.5
Adauga un review
Vezi profil

Tot timpul pe fuga, nu ies din casa fara accesoriul meu preferat: parfumul. Sunt o iubitoare de arome fresh deoarece stiu ca le pot purta fara probleme pe tot parcursul zilei, insa ma rasfat din cand in cand si cu note intense de bujor.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password