Ralph Lauren Woman Intense

RALPH LAUREN WOMAN INTENSE

Ralph Lauren Woman Intense este o esenta speciala, pulverulenta si foarte pasionala. Este un parfum care celebreaza femeia vazuta dintr-o perspectiva puternica, de felina ce prezinta un magnetism intens pentru sexul opus si nu numai.

Femeia Intensa este sigura pe ea si stie ce isi doreste sa aiba. Este definita prin frumusete, prin unicitate si pasiune. Parfumul aduce aminte putin de Tom Ford Noir Pour Femme cu piper roz si coacaze negre. Dulce, vanilie, tuberoza, senzualitate, feminitate, cremos, siropos, decadent, bogat, dar si cochet si moale. Miroase ca o rochie de catifea neagra, sufocata de pasiune.

RALPH LAUREN WOMAN INTENSE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Ralph Lauren Woman Intense

Primul contact cu elixirul va aduce un buchet mare de tuboreze scaldate intr-o crema profunda de vanilie. Un miros puternic, ametitor. Este un miros atat de cremos si atat de fin incat cufunda simturile in placere si dorinta. Cum incepe sa se usuce, apare in scena iasomia de sambac cu mirosul sa afrozidiac. Acest colaj de trei note atat de intense si puternice pune in evidenta latura luminoasa, divina si calda a femeii. Este un miros impresionat si o alaturare cu totul profunda si delicata.

Partea intensa, de abia la mijloc incepe sa se resimta cand tuberoza incepe sa dispara, la fel si iasomia, presarand peste laptele de vanilie usor floral scortisoara. Scortisoara nu vine ca o pudra de care nu mai scapi, cu un miros greoi, ci mai degraba este subtila, resimtita pe ici si colo ca un semn al pasiunii si al atractiei. Pentru ca totul sa se transforme intr-o adevarata noapte cu luna alba, coacazele negre isi fac aparitia. Acestea au pe ele ambra de la copaci, ceea ce ofera un miros misterios, natural, de padure, de umbre si atragere.

Acea luna alba de care vorbea este creata de prezenta florilor albe de portocal atat de subtile, atat de plapande, dar atat de bine conturate in aceasta poveste.

Numarul de note nu se opreste aici. Pe la final, incepe sa se resimta neroli cu rubarbar, o combinatie inedita, dar atat de naturala si de bine balansata.

Pentru ca totul sa capete un alt sens si o alta structura, piperul roz este cat se poate de prezent in aceasta structura. Nu va ganditi ca va gadila nasul si va face sa stranutati, este mai mult o nota care apare si dispare constant, amintind de versatilitate si bogatie.


PRO:
  • Miros puternic cu o longevitate ridicata
  • Un parfum de seara, cu adevarat intens

CONTRA:
  • Mirosul de tuberoza ar putea sa fie prea puternic pentru anumite gusturi

Concluzie: O juxtapunere complexa. Femeia intensa a lui Ralph Lauren se deschide cu o suprasarcina tuberotica, inainte de a se aseza intr-o vanilie neagra, parfum dulce bogat, usor piperat. Foarte senzual, romantic. Uscarea fantastica si un parfum perfect pentru noapte si sarbatori.

10 Rating
Luna plina din negura noptii

Woman Intense este mai linistita, clasica si senzuala. Ea isi navigheaza viata in timp, dar recunoaste pe deplin puterea sexuala pe care o are asupra celorlalti. Totusi, ea rareori profita de aceasta putere - si atunci cand o face, este subtila. Este un parfum special, creat pentru femei puternice, pentru femei senzuale, pentru femei elegante. Este o esenta care se face remarcata, care domina si care atrage.

Persistenta
10
Intensitate
10
Forma recipientului
10
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password
Sari la bara de unelte