Giorgio Armani Ocean di Gioia

Giorgio Armani Ocean di Gioia este un parfum superb care spulbera topurile parfumurilor lansate cu precadere in anul 2020. Acesta este cel de-al patrulea parfum din seria Gioia, alaturi de: Aqua di Gioia, Light di Gioia, Sky di Gioia.

Este un parfum floral, maritim care se lipeste ca un sarut apasat de piele. Aceasta esenta pastreaza din ADN-ul Giorgio Armani Acqua di Gioia contopit armonios cu luminozitatea Giorgio Armani Acqua di Gioia Essenza, dar nu va lasati pacaliti: are identitatea proprie. In spatele acestei esnete florale-fructate-acvatice stau parfumierii Marypierre Julien si Sonia Constant care au dorit sa aduca o vibratie aparte femeii libere, gata mereu sa incerce lucruri noi si sa se afunde in aventuri extreme.

GIORGIO ARMANI OCEAN DI GIOIA ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Giorgio Armani Ocean di Gioia

De la prima pulverizare se simte un miros perlat, cremos oferit prin amestecul de para si iasomie de apa. Aceasta contopire vibranta si atat de catifelata sta ca piesa de rezistenta in intruchiparea senzualitatii femeii si aspectului sau angelic – o adevarata craiasa a apelor. Pentru a duce esenta in lumea acvatica incepe sa se resimta un miros de citrice intens ce aduce aminte de povestea mediteraneeana zugravita de faimosul Giorgio Armani Acqua di Gioia.

Dupa ce se usuca, mirosul de para reuseste sa ramana agatat de piele, invaluit intr-o mantie de note verzi asezata pe un pat de mosc. Nu va speriati, moscul nu este atat de eclipsant, este mai domol, intruchipand astfel latura animalica, de felina a femeii, dar nu intr-un sens negativ, ci mai degraba senzual prin modul in care se misca. Aceasta felina detine o diadema de margaritar ce aduce o eleganta aparate, greu de egalat.

De abia la final se resimte un miros de trandafir acoperit de sare. Este un miros placut, peste care se adauga o pulbere de scortisoara proaspat macinata.

Desigur, sticla nu paraseste granitele arhitecturale ale formei care a consacrat seria de Giorgio Armani Gioia, singura diferenta regasindu-se la culoare care este acum de un albastru oceanic perfect.


PRO:
  • Miros puternic de para si iasomie
  • Un parfum vibrant, atat de exploziv

CONTRA:
  • Mirosul de sare nu este atat de puternic pe cat ar trebui tinand cont ca este un parfum oceanic
  • Se resimte foarte puternic in primele doua ore, incepand sa devina un miros mai greu de detectat pe anumite pH-uri

Concluzie: Parfumul Giorgio Armani Ocean di Gioia este un parfum balsamic, atat de curat si de proaspat. Siajul si longevitatea sunt moderate, dar totul depinde si de pH-ul pielii. Este o esenta care se desfasoara atat de viu si de puternic pe piele incat ofera un sentiment de inaltare. Daca sunteti fani parfumurilor cu para si iasomie alaturi de un varf de sare, atunci este parfumul perfect pentru voi.

9.3 Rating
Craiasa oceanului

Cu siguranta Giorgio Armani Ocean di Gioia este o perla din adancul oceanului conturata prin note luminoase si intense. As spune ca este perla adusa la mal, deoarece intalnim atat elemente oceanice cat si nisipoase, terestre. Este parfumul pe care il puteti purta atat ziua cat si seara, fiind foarte adaptabil in functie de momentele zilei.

Persistenta
8
Intensitate
10
Forma recipientului
10
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password