Armani My Way

My Way: nu doar titlul uneia dintre cele mai faimoase melodii din istorie, ci si un manifest. O afirmare a determinarii, a independentei. Acest simbol al autodeterminarii este acum si conceptul din spatele nasterii noului parfum pentru femei Armani My Way. Noul parfum al casei italiene este povestea pe care fiecare femeie o spune despre propria viata, traita in felul ei, prin experiente, calatorii si conexiuni care au facut din ea persoana care este astazi.

Extraordinar de floral si luminos, parfumul Giorgio Armani My Way este rezultatul creatiei maestrilor parfumieri Carlos Benaim si Bruno Jovanovic. Notele proaspete de lemn de cedru sunt adaugate la acordul florilor albe, cum ar fi iasomia, tuberoza si floarea de portocal, pentru un amestec de mare eleganta.

ARMANI MY WAY ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Armani My Way

marionnaud

Armani My Way

Parfumul feminin My Way Giorgio Armani face parte din familia olfactiva florala. Florile albe sunt semnatura autentica a acestui elixir, astfel ca avem: iasomia imbatatoare, impreuna cu floarea de portocal vibranta si tuberoza senzuala.

Deschiderea se face printr-o bergamota intepatoare ce intalneste floarea de portocal din Egipt pentru un inceput stralucitor si vibrant.

Mijlocul este o supradoza de iasomie indianp care se raspandeste in special spre uscare, la care se adauga un buchet stralucitor de flori de tuberoza. Totusi, in inima esentei pulseaza un fruct neidentificat, dar care duce spre capsuna cu putina para.

Vibrantul lemn cedru de Virginia intalneste senzuala vanilie din Madagascar si moliciunea moscului alb pentru a sublima compozitia.

Armani My Way este ca o fuziune intre Yves Saint Laurent Mon Paris si Gucci Bloom cu efectul bubblegum de Givenchy L’Interdit.

Ambalajul noului parfum Giorgio Armani My Way se incadreaza pe deplin in calea inceputa cu parfumurile feminine anterioare ale marcii, inclusiv sticla minimalista si capacul de tip bijuterie care aminteste de un talisman: o metafora pentru lume. Liniile sticlei sunt curate si deliberat simple, la fel ca si utilizarea sticlei transparente, pentru a admira rozul delicat al parfumului. Pentru a infrumuseta intreaga creatie capacul este inspirat de culoarea lapis-lazuli, fiind inconjurat de o banda aurie gravata cu sigla marcii.

Noul parfum de dama Giorgio Armani My Way este, de asemenea, primul din casa Armani care poate fi reumplut, fiind realizat din materiale si ingrediente reciclate si reciclabile din surse durabile, pentru a minimiza impactul asupra mediului.

„Acesta este cazul vaniliei continute in compozitia MY WAY, provenita din Madagascar, creata exclusiv pentru frumusetea Armani. Procesul de productie a vaniliei este controlat foarte atent, garantand in permanenta o calitate ridicata si rafinata. Important, productia de vanilie face parte dintr-un program de aprovizionare incluziv desfasurat in parteneriat cu ONG-ul local Fanamby, care promoveaza incluziunea sociala, acordand prioritate furnizorilor care ofera locuri de munca si venituri celor mai vulnerabili, care altfel ar fi exclusi de pe piata muncii. Programul diversifica veniturile pentru a imbunatati mijloacele de trai locale, ajutand producatorii sa cultive orez si cafea alaturi de vanilie, incurajand astfel antreprenoriatul local. In cele din urma, programul este extins si la protectia biodiversitatii din regiune, prin reimpadurirea a 150 de hectare de paduri de mangrove pana in 2020. Se estimeaza ca aceasta activitate va beneficia de cel putin 30% din micii fermieri din zona. ” – Armani.

Parfumul este, de asemenea, formulat cu alcool vegetal, derivat din sfecla franceza cultivata in conditii agricole care respecta mediul.Fata parfumului Giorgio Armani My Way este actrita central-americana Adria Arjona, de origine puertoricana si guatemaleana. Aleasa pentru mediul sau multicultural care a condus-o sa traiasca in diferite tari inca de la o varsta frageda, Adria Arjona intruchipeaza spiritul femeii contemporane in conformitate cu Armani, care o dorea si ca urmatoarea marturie a lumii frumusetii.


PRO:
  • Miros puternic de iasomie
  • Balanta perfecta dintre frumusete si protejarea naturii

CONTRA:
  • Un miros destul de versatil pe piele

Concluzie:Stralucitor, feminin si intens floral: noul parfum de dama Giorgio Armani My Way este o demonstratie a independentei si puterii unui suflet in devenire.

9.8 Rating
Libertatea in esente roz

My Way, noul parfum pentru femei al lui Giorgio Armani, este parfumul experientelor si conexiunilor pentru o femeie deschisa, curioasa si autentica, care este gata sa-si largeasca orizonturile si sa experimenteze intalniri semnificative in intreaga lume. Acest Apa de Parfum din grupul floral se naste din combinatia de ingrediente colectate si cultivate cu metode durabile.

Persistenta
10
Intensitate
9.5
Forma recipientului
10
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password