Lancome Idole L’Intense

Lancome Idole L'Intense

Pentru a compune noul sau parfum, Lancame i-a reunit din nou pe cei trei creatori ai traseului original, Lancome Idole. Originale din trei continente, inzestrate cu trei sensibilitati si personaje foarte distincte, Nadege le Garlantezec, Shyamala Mainsondieu si Adriana Medina au intruchipat feminitatea si seductia prin noua esenta ravasitoare Lancome Idole L’Intense ce vine intr-o sticla limpede flamboanta.

Idole L’Intense este un parfum floral intens ce apartine familiei olfactive Clean Floral Chypre. Parfumul este conceput pentru o noua generatie de femei cuceritoare care aprind flacara succesului si deschid calea.

LANCOME IDOLE L’INTENSE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Lancome Idole L'Intense

marionnaud

Lancome Idole L'Intense

Atemporal, seducator, Lancome Idole L’Intense ofera note Gourmet fara egal. Mirosul in sine este floral si lemnos, cu trandafir, iasomie si mosc alb – o versiune mai calda, mai invelitoare fata de original.

Pana la uscarea sa pe piele Lancome Idole L’Intense este un buchet de flori format din diverse tipuri de iasomie, trandafir si flori de salcam. Acest buchet ofera o atingere fina si delicata si in aceleasi timp atat de pasionala. Trandafirul si acordul curat au fost imbunatatite si sunt mai dulci si mai moscate. Se simte atat de pulverulent si de vibrant.

De indata ce parfumul se usuca, se transforma intr-un amestec de paciuli si cedru, acoperit cu cashmera stropit cu portocale amare.

Treptat se resimte o vanilie calda care ofera un traseu moale si senzual. Se resimte spre sfarsit putina scortisoara si portocala ce aduc aminte de o toamna tarzie.

Pentru Idole L’Intense, Lancome aprinde estetica transparenta a acestui obiect iconic. Silueta ascutita si dinamica a sticlei de parfum Idole L’Intense este conceputa pentru a se contopi in mod natural cu mana, permitand o aplicare perfecta si incantatoare. Grosimea sticlei de 15 mm o face cea mai subtire sticla din lume pana in prezent. Idole L’Intense este un parfum asemanator unei flacari, ascutit si radical cu o inima incandescenta. O flacara aprinsa datorita intensitatii aurului roz care acopera marginile si partea din spate a sticlei de parfum. Un parfum arzator prin transparenta sticlei dezvaluind cea mai stralucita versiune a femeii Idole.

Imaginea noului parfum Lancome este tot Zendaya, tanara actrita care a cunoscut faima de la o varsta atat de frageda, fiind vocea noii generatii de femei cuceritoare, puternice, sincere si imputernicite, exact precum conceptul din spatele noului parfum Lancome Idole L Intense.


PRO:
  • Miros bogat de trandafir si iasomie
  • Un parfum versatil de zi

CONTRA:
  • Un miros destul de dulce

Concluzie: Trandafirul, iasomia si acordul curat si stralucitor sunt piloni ai identitatii olfactive ale lui Idole, iar acum se afirma si castiga in senzualitate. Pentru acest nou parfum, acestea se combina cu cedru si bogatia cremoasa a unui acord de lemn de santal pentru a compune un traseu modern si vibrant, completat de o infuzie de vanilie Bourbon din Madagascar.

10 Rating
Parfumul femeilor cuceritoare

Lancome Idole L'Intense este pentru tine, daca nu cauti o explozie trecatoare de emotii. Acest parfum este inspirat din iubire, ca un sentiment matur. In plus fata de Idole, Lancome Idole L'Intense, va atrage persoanele care adora tema orientala in parfumerie.

Persistenta
10
Intensitate
10
Forma recipientului
10
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password