Viktor & Rolf Flowerbomb Dew

Parfumul Viktor & Rolf Flowerbomb Dew miroase a buchet mare scump de flori de primavara, cu trandafiri albi, usor rozalii in mijloc proaspat taiati cu roua diminetii inca pe ele. Este un parfum atat de elegant, puternic si delicat in acelasi timp.

Parfumul Viktor & Rolf Flowerbomb Dew a aparut in anul de gratie 2020. Este o esenta spectaculoasa, puternica si atat de imbietoare care ofera un miros pulverulent, cremos, floral si dulce.

Modul in care notele se imbina, ofera o explozie de feminitate, fiind una dintre creatiile Viktor & Rolf care contine propria identitate si propriul caracter. Notele se joaca intre ele si reusesc sa se contopeasca atat de usor si de lin, fiind o adevarata cantare la harpa.

VIKTOR & ROLF FLOWERBOMB DEW ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Viktor & Rolf Flowerbomb Dew

Imediat de la pulverizare, se poate simti un trandafir dulce foarte puternic, pentru prima ora mi-a amintit de Viktor&Rolf Flowerbomb, precum si de Viktor&Rolf Flowerbomb Nectar. Imediat cum se usuca devine un miros dulce pudrat.

Imi aminteste un pic de EDP Narciso Rodriguez Narciso Rouge, dar mult mai putin pulverulent, cu mult mai multa umezeala si mai dulce. Este mai mult ca o pulbere moale de trandafir care doar stabileste toate notele la loc. Nota de roua este probabil cea mai uimitoare parte pentru ca ofera un sentiment de eleganta.

Notele de mosc alb si nalba de mosc sunt cele ce fac acest parfum vizibil si puternic! O pantera alba in lumina zilei pe un camp de flori de primavara. Ajuta parfumul sa urle a eleganta si feminitate. Casmirul este nota care infasoara toate aceste note impreuna, ajutand esenta sa aiba un final mai cald si modest pe pielea ta. Devine un parfum de piele la final si este uimitor.

Mirosul de iris imbatat in heliotrop vine ca un sarut suav pe piele, ce aduce acea atingere eleganta, fina si catifelata. Este o combinatie atat de senzuala si de catifelata care reuseste sa se resimta atat in incipit cat si la mijloc, oferind femeii locul de onoare pe care il merita.

Para este atat de cremoasa si de fina, aducand o suculenta dulce. Este trezita din visare cu stropi proaspeti de bergamot – acel citric suav, o combinatie emblematica intre lamaie si lime.

Despre arhitectura sticlei putem vedea influentele acestei game, dar chiar casa Viktor & Rolf au descris-o ca fiind „o sticla de diamant subtil perlata si usor transparenta inspirata de trandafirul floral”.


PRO:
  • Miros puternic de trandafir alb
  • Nota de roma aduce o prospetime aparte

CONTRA:
  • Poate sa nu persiste chiar atat de mult pe orice piele

Concluzie:Daca ar fi sa interpretez parfumul Viktor & Rolf Flowerbomb Dew as spune ca este o balanta perfect echilibrata intre putere, frumusete, feminitate si delicatete. Frumusetea sa si feminitatea sunt interpretate de trandafir, iar puterea este oferita de catre spinii trandafirului invaluiti aici prin mosc alb si ambretta. Roua este acea mantie delicata si plapanda pe care o arata femeia, o mantie ce dispare atunci cand femeia sufera, lasandu-si la iveala latura animalica, atragatoare si puternica.

9.5 Rating
Trandafirul presarat cu roua

Parfumul Viktor & Rolf Flowerbomb Dew miroase a buchet mare scump de flori de primavara, cu trandafiri albi usor rozalii in mijloc, proaspat taiati care au roua diminetii inca pe ei. Este un parfum atat de elegant, puternic si delicat in acelasi timp.

Persistenta
8.5
Intensitate
10
Forma recipientului
10
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password