Xerjoff Accento

Lansat pe piata in 2019, Xerojoff Accento este o adevarata explozie de masculinitate impletita armonios cu accente bogate de feminitate, ceea ce il transforma intr-o veritabila creatie unisex. Este incadrat in parte de esente chypre florale, ceea ce imbina tonuri puternice cu tonuri delicate intr-un mod luxuriant.

Creatia a fost adusa la viata de catre parfumierii Chirstian Carbonnel si Laura Santander, ceea ce explica adancimea acestuia parfum si modul in care notele feminine si masculine se impletesc intr-un mod armonios. Xerjoff Accento este despre explozie, despre viata si despre culoare. Este despre oamenii care iubesc viata si tumultul bogat al acesteia.

XERJOFF ACCENTO ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Xerjoff Accento

Xerjoff Accento este similar cu Chanel Chance, dar creat cu mai putin paciuli si mai multe note rasinoase calde. Primele sale ritmuri se simt atat de proaspete si de pline de viata, este o dulceata fructata intr-un perfect echilibru oferita de catre jocul senzual al ananasului. Acest fruct cu siguranta il duce intr-o zona exotica, foarte revitalizanta.

Imediat cum se domoleste pe piele si se usuca, ananasul este netezit de o zambila opulenta langa un iris regal. Acest buchet violet este atat de fin si de elegant incat reprezinta accente feminine si masculine in acelasi timp, dar pentru a nu se identifica prea mult cu latura feminina in joc isi face aparitia si ambra. Ambra aducea acel miez rasinos si cald, impingand totul intr-un cadru natural.

In aceasta padure conturata atat de frumos isi face loc un miros animalic oferit de catre mosc alb, care netezeste intregul mix si ofera o latura pulverulenta, astfel ca se agata undeva intre picant (prin piper roz) si mosc. Cu siguranta se apleaca spre a fi invingator, mai degraba decat relaxant sau seducator.

Notele de vanilie si de iasomie vin spre sfarsit ca o adiere a batailor de aripi, nimic prea puternic, dar totusi atat de placut si de suav.

Incet baza acestei esente se transforma intr-o latura atat de masculina prin prezenta notelor de paciuli si vetiver, dar sunt stilizate cu piper rosu, acea latura feminina picanta care se face resimtita atat cat trebuie pentru a te face sa incerci mai mult.

Un lucru de remarcat este sticla. Aceasta este acoperita cu o mantie purpurie de catifea ceea ce ii ofera un aspect luxuriant la care se adauga detalii metalice aurii pe capac si pe sigla. Cu siguranta, aceasta are acelasi stil arhitectural ca Xerjoff More Than Words, dar imbracamintea difera.


PRO:
  • Miros bogat, cu multe accente violete
  • Un miros versatil pentru ocazii diferite

CONTRA:
  • Pret ridicat

Concluzie: Parfumul Xerjoff Accento este o noua frontiera a parfumurilor Xerjoff. Este un parfum care urla a eleganta, a putere si conceptul de a fi cine vrei sa fii. Este un parfum care nu pune bariere intre barbati si femei, care nu se defineste prin note masculine sau feminine, ci prin caracterul sau unic. Esenta reuseste sa trezeasca simturi, idei si sa puna accent pe eleganta si pe grandoare.

10 Rating
Accentul tau de zi cu zi

In mod cert, Xerjoff Accento este o declaratie. Este un parfum care se impune, care se face remarcat si care dezvaluie caracterul elegant, puternic si complex al purtatorului. Acesta se face remarcat prin modul in care notele se contopesc si se strivesc una cu alta, lasand la iveala un miros complet si foarte bine accentuat. Acesta este suficient de proaspat pentru o vara calda, dar suficient de dens pentru a iesi in evidenta in lunile cele mai racoroase .

Persistenta
10
Intensitate
10
Forma recipientului
10
Adauga un review  |  Citeste review-uri
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password
Sari la bara de unelte