Xerjoff Mefisto

Xerjoff Mefisto

Xerjoff Mefisto evoca un miros care complimenteaza stilul elegant al barbatului modern. Lansat in anul 2009, Mefisto continua sa atraga prin proiectia sa unica, armonioasa si totodata urbana conferita de farmecul notelor de compozitie accesorizate cu un puternic vibe masculin. Dulceata metalica a pulverizarii releva o serie de cutume olfactive punctate prin note de bergamot si lavanda, in timp ce baza carnoasa spulbera orice tenta de inocenta printr-un suflu fierbinte si viril.

Amestecul echilibrat de citrice, lavanda si iris sugereaza o aroma tanara, efervescenta, in timp ce finisajul matur ii atribuie sex-appeal. Simplu, frumos si misterios in acelasi timp, parfumul Xerjoff Mefisto incanta prin caracterul sau carismatic, rafinat si neted.

XERJOFF MEFISTO
ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Xerjoff Mefisto

Parfumul Xerjoff Mefisto dezvaluie o compozitie proaspata si pozitiva, cu note incisive, citrice, de lamaie, grapefruit si bergamot. Inima se desfasoara pe note de iris si lavanda aromata, in timp ce notele de baza redau echilibrul luminos al lemnului de santal si cedru printr-o semnatura. Desi se constituie ca un parfum masculin, Xerjoff Mefisto nu se poate dezice de amprenta unisex generata de buchetul floral aruncat deloc ostentativ pentru suflul pulverizarii.

Debutul floral, cald si placut initiaza accentele de bergamot, grapefruit si lamaie in tainele seductiei masculine si, pe masura ce elixirul de lavanda, iris si trandafir se confeseaza formelor cuceritoare ale barbatului Alfa, baza carnoasa gravata cu note de mosc, lemn de santal, cedru si chihlimbar ofera un adevarat spectacol al intensitatii compatibile cu alte parfumuri Xerjoff de colectie.

Mefisto de la Xerjoff prezinta o eleganta viscerala care este rezervata pentru cele mai fine case de parfumuri italiene. In tranzitia proprie la notele de mijloc, un buchet floral incepe sa infloreasca. Notele contin o combinatie de iris, lavanda si trandafir, iar acesta este un miros perfect elegant. Fazele uscate sunt construite in jurul utilizarii moscului de inalta calitate. Cu toate acestea, moscul se transforma progresiv intr-o nota animalica. Poate ca acesta este rezultatul mixarii cu ambra, dar notele de baza sunt extraordinar de complexe.

Multi barbati s-au declarat surprinsi de similitudinea despre parfumul Xerjoff Mefisto si Creed Aventus, insa realitatea conserva un alt adevar, poate la fel de subiectiv. In timp ce Xerjoff Mefisto este mai fin, mai durabil, mai masculin si are un sillage mult mai bun, acestuia ii lipseste nota metalica aspra a exemplarului Creed. Notele de citrice din debut – o amprenta recognoscibila a Casei Xerjoff – de bergamot si grapefruit, impreuna cu touch-ul de lavanda, diferentiaza detasabil cele doua parfumuri. Totusi, este adevarat ca cele doua parfumuri se aseamana, insa la un nivel superficial. Ambele se deschid cu o explozie aldehidica / citrica amestecata cu o nota musculara. Sunt cu siguranta mirosuri diferite, desi dau aceleasi vibratii. Se poate simti clar influenta italiana in Mefisto, deoarece bergamotul este amestecat cu atingeri de grapefruit chiar mai proeminente.


PRO:
  • Elixirul acvatic fundamentat pe accente de bergamot, chihlimbar si note lemnoase activeaza un miros mai robust si inclinat spre partea intensa, masculina;
  • Debutul metalic releva un amestec perfect de citrice, dezvoltand o longevitate si o proiectie mult mai buna;
  • In mod clar se poate discuta despre un parfum fin, lustruit, frumos si rafinat.

CONTRA:
  • Proiectia sa este adesea confundata cu cea a exemplarului Creed Aventus.

Concluzie: Parfumul Xerjoff Mefisto dezvaluie o proiectie familiara, dar totusi aparte, in care se poate zari dansul incandescent al notelor florale imbibate in sorbetul citric de grapefruit si lamaie. Exista o nota metalica ce trece prin inima compozitiei, facand parfumul modern si elegant. Desi putin dulce, Xerjoff Mefisto ramane racoritor si niciodata abraziv. Amestecul acestor elemente ofera impresia mirosului de cerneala, de vina fiind florile purpurii din Mefisto. Baza, in schimb, este placuta, simpla si extrem de intensa. Fundamentata pe note de mosc de foarte de inalta calitate, aceasta evoca un miros curat si se integreaza perfect in aspectele florale.

9.2 Rating
Dulceata metalica strapunsa frapant cu atingeri lemnoase

Parfumul Xerjoff Mefisto este un parfum substantial citric, cu o inima florala puternica si baza lemnoasa calda. Calitatea ingredientelor straluceste cu adevarat si reflecta pretiozitatea amprentei Xerjoff asupra fiecarui exemplar lansat. Parfumul Xerjoff Mefisto este absolut rafinat si are o claritate superba. Deschiderea citrica este fantastica - fructe coapte, suculente si revigorante - si este sustinuta de accentele inaltatoare de lavanda, inainte ca irisul sa ajunga sa adauge o eleganta incantatoare procesului. Performanta este de asemenea impresionanta, longevitatea parfumului ajungand sa atinga mult peste 10 ore.

Persistenta
9.5
Intensitate
9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password