Xerjoff Amabile

Xerjoff Amabile vine in atentia publicului in 2020, un an marcant in istoria moderna, aducand acea raza de speranta, revitalizare. Parfumierul din spatele esentei este Chris Maurice, cel care a creat o buna parte dintre parfumurile Sospiro, Xerjoff, Bois, Dolce Fiore, Jazeel, etc.

Structura parfumului Xerjoff Amabile urmeaza calea deja batatorita de Xerjoff Accento si Sospiro Erba Pura. Parfumuri de avangarda atemporale recunoscute pentru notele lor de top stralucitoare si proaspete. Note placute de acid de fructe proaspete amestecat cu note florale si condimente picante. Rezultatul este un parfum exceptional, care este deosebit de persistent in timp, un rezultat recunoscut pe scara larga, care i-a inspirat pe multi, dar care nu a fost niciodata egalat. Amabile cu structura ingredientelor sale se potriveste perfect cu stilul celor doi predecesori ai sai.

XERJOFF AMABILE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

best value

Xerjoff Amabile

Deschiderea este un adevarat deliciu care imediat provoca un puls de energie neasteptat eliberat de note de mere verzi si fructe mediteraneene. Marul verde este atat de suculent in deschidere si atat frumos accentuat de lamaie si bergamota incat totul devine o reverie insorita pe plaja.

Marul ocupa un loc secund pe aspectul curat, moscat, dar usor picant al notelor de mijloc. In acest stadiu, asistam doar la  o atingere de mar verde care se invarte in jurul moscului alb si buchetului alb de flori de portocala si iasomie peste care sunt presarate boabe de piper roz.

Notele de cardamom de Guatemala sunt prajite, creand acel aspect uleios cu miros amarui -lemnos. Cu toate acestea, prezenta buchetului floral balanseaza perfect acest tonus masculin, vorbim totusi despre o creatie unisex.

Baza este destul de comuna, notele de mere vor disparea, dar vor ramane prezente notele de lemn impreuna cu moscul alb. Aici intalnim o mireasa spectaculoasa de vanilie alba alaturi de cateva frunze de paciuli. Frunzele de paciuli fac ca revigorarea oferita de catre merele verzi sa ramana prezenta, oferind in acelasi timp acel miros de curatenie impecabila si de prospetime, precum menta.


PRO:
  • Un miros proaspat de mar verde
  • Este sublima trecerea lina de la notele dse varf la cele de mijloc si apoi la ce baza
  • Energia si prospetimea pe care ti-o ofera de la prima pulverizare este perfect echilibrata

CONTRA:
  • Unele persoane vad prea chimic amalgamul de note

Concluzie: Xerjoff Amabile este ca o zi de vara pe o insula exotica. Miros predominat de mar verde face ca totul sa para atat de curat si de revigorant. Intalnim si acele accente lemnoase alaturi de un pier roz puternic care fac ca zugravesc in detaliu tabloul creat.

10 Rating
Marul verde al prospetimii

Parfumul Xerjoff Amabile este un mar verde suculent, zemos si incredibil de parfum. Fiind atat de puternic si energic, mai ales datorita lamaii si bergamotei care il sustin si ii accentueaza latura exploziva, petalele de flori de portocala si iasomie vin sa domoleasca toata acea exuberanta. La scurt timp urmeaza notele de baza cu un stil clasic care contrasteaza armonios piramida olfactiva initiala cu lemnele exotice, vanilia verde si moscul alb.

Persistenta
10
Intensitate
10
Forma recipientului
10
Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password