Amouage Ashore

Renaissance, noua colectie Amouge care aduce purtatorul mai aproape de natura, de caldura si de libertate, reflectand Omanul prin 4 parfumuri unisex superbe: Amouge Meander, Amouge Enclave, Amouge Crimson Rocks si Amouhe Ashore.

Amouge Ashore este romanticul acestei colectii spectaculoase Amouge Renaissance pentru ca reuseste sa aduca trecutul si viitor intr-un singur cadru, reflectand catre iubire, fericire si liniste. Creatorul acestui elixir oriental este Mackenzie Reilly: „Creand Ashore m-a dus intr-o calatorie de vis prin peisajul olfactiv de pe tarmurile estice ale Omanului. M-am indepartat sub soarele orbitor de pe coasta Ras al Jinz, ametita de parfumul iasomie Sambac, strapungand cerul ca un acord solar extrem de luminos. Am fost invaluita de luminozitatea suprarealista a soarelui, batand pe infinitele plaje cu nisip alb si am captat notele minerale sarate ale ambrei cenusii pentru a evoca valurile care se sparg pe mal. India se afla la doar cativa kilometri distanta, iar notele de cardamom si turmeric amintesc de parfumul condimentelor pe care le poarta vantul impreuna cu iasomia, o soapta de trezit. ”

AMOUAGE ASHORE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

best value

Amouage Ashore

Initial, Amouge Ashore transporta purtatorul intr-un desert – transpus printr-un set de ingrediente usor aldehidice si ozonice identificate ca „acord solar”-  ce isi lasa plimbat nisipul fin de un vant oriental reflectat prin note de curcuma, piper roz si cardamom. Curcuma se evidentiaza printr-o doza picat-lemnoasa care se pliaza pe raceala cardamom-ului si pe pasiunea piperului roz, rezultand un mix de condimente indiene.

In acest desert condimentat, un miros plapand de tamaie prevesteste  o oaza superba inconjurata de flori si o apa limpede. Florile dominante sunt iasomie alba si trandafir.

Iasomia sambac este cremoasa, fina, absolut divina. Nu vine intr-un miros greu, care lasa acel prea mult in aer deoarece trandafirul stie cum sa o domoleasca si sa ii accentueze puritatea.

Ambra cenusie impreuna cu lemnul de santal aduc imaginea unei ape limpezi, de un turcoaz patrunzator. Acel sarat marin animalic langa un lemn crud ofera perspectiva masculina din tot ansamblul feminin, incluzand parfumul in categoria unisex.


PRO:
  • Un miros placut de iasomie alba

CONTRA:
  • Este posibil ca nu toate persoanele sa resimta acele doze maritime

Concluzie:Amouage Ashore este cel care scoate in evidenta iluzia, mirajul din cele 4 creatii Renaissance. Ce uimeste la el, este puterea sa de a crea o adevarata poveste de la inceput pana la sfarsit. Foarte multe persoane il vad ca pe un parfum exclusiv feminin, dar daca vei privi mai atent, vei vedea povestea unui barbat sleit de puteri in mijlocul desertului care vede fata morgana.

10 Rating
Fata Morgana a Omanului

Daca iti plac povestile si basmele indiene, Amouge Ashore este alegerea perfecta. Este o adevarata poveste care ti se va derula in minte odata cu trecerea notelor de varf la cele de mijloc si in cele din urma la cele de baza. Daca iti place iasomia calda si luxurianta alaturi de putina efervescenta indiana transpusa prin prisa condimentelor, atunci Amouge Ashore este pentru tine.

Persistenta
10
Intensitate
10
Forma recipientului
10
Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password