Amouage Myths Man

Amouage Myths ManAmouage Myths Man este parfumul oriental care cladeste si mai mult zidul miturilor care invaluie Orientul Mijlociu si imbraca barbatii in adevarate vesminte misterioase si puternice. Aroma parfumului acopera pielea in cele mai puternice si seducatoare esente, care dezvaluie virilitatea si salbaticia barbatilor moderni. Parfumul Amouage Myths Man este o reinterpretare a barbatului modern oglindit intr-un elixir in straie violete capabile sa semnifice misterul transformarii.

Amouage Myths Man este mai mult decat un parfum capabil sa dea o aroma senzatinoala, este un descriptor al barbatului care il poarta, de aceea devine un parfum puternic al barbatilor adevarati. 2016 este anul care l-a adus in fata publicului, devenind repede un parfum iubit de barbatii moderni care stau sub semnul elegantei, rafinamentului si al puterii masculine.

AMOUAGE MYTHS MAN
ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Amouage Myths Man

emag

Amouage Myths Man

elefant

Amouage Myths Man

Parfumul se deschide puternic in note de crizantema si bulb de iris. Contopirea celor doua plante in noteLE de varf reprezinta reincarnarea ciclica a vietii, deoarece irisul este planta care infloreste vara si toamna piere, iar crizantema este floarea care apare in sezonul tomnatic. Irisul este planta luminii, a soarelui, fiind simbol al intelepciunii, valorii si divinitatii, cu un miros capabil sa trezeasca si sa dezmierde si cele mai pretentioase simturi, iar crizantema este floarea cu miros de toamna, putin salbatic si ploios, dar totusi foarte dulce. Aceste doua note au menirea sa suprinda unele dintre cele mai puternice caractere masculine, in care zace salbaticie, intelepciune si credinta.

Romul a fost de multe ori un simbol al barbatilor adevarati, neinfricati, astfel ca notele de mijloc ale parfumului isi fac simtita prezenta prin taria si aroma dulceaga a romului domolita de o inima de trandafir capabila sa arate dualitatea unui barbat care pe cat de bun si sarmant este, pe atat de salbatic si puternic va ramane pe vecie. Vetiverul impreuna cu smochinele uscate de smirna vin sa invaluie intregul parfum intr-un miros tulburator si magic.

Vraja intregului elixir, legata frumos de catre parfumierii Daniel Visentin, Dorothee Piot si Karine Vinchon-Spehner, este prezenta in totalitate in notele de mijloc ale acestuia. Numai prin aceste note parfumul ofera o vibratie capabila sa strapunga orice dorinta, trecand de latura carnala si ducandu-se in cea spirituala plina de taine si de enigme.

Notele de baza vin sa dea forma intregului parfum, deschizandu-se puternic in mirosul dulceag si balsamic al florilor de labdanum imbalsamate in miros taios de cenusa si piele. Cenusa este mirosul cheie al intregului parfum, acordul capabil sa infioare si sa incante in acelasi timp orice simt, iar pielea este cea care arata latura salbatica si feroce a barbatului.

Cenusa inseamna transformare, reincarnare. Ea este cea care transforma si aduce barbatul mai aproape de mirosul salbatic, mai aproape de latura animalica existenta in el. Amouage Myths Man este un parfum capabil sa trezeasca si sa aduca la viata barbatul, cel care zideste in mister mitul oriental.


PRO:
  • Parfumul Amouage Myths Man este elixirul capabil sa vrajeasca orice simt si orice om care il simte
  • Notele care intregesc parfumul devin atribute ale barbatului modern capabil sa balanseze clasicul cu modernul

CONTRA:
  • Pretul parfumului Amouage Myths Man poate sa fie inaccesibil pentru multi doritori

Concluzie: Amouage Myths Man este parfumul care nu poate sa fie purtat oriunde si oricand, este parfumul care necesita atentie si pregatire deoarece el devine accentul final al unui barbat stapan pe sine si increzator in propriile foarte. Este simbol al transformarii barbatului in tot ceea ce el isi doreste, aratand caracterul versatil al acestuia. Notele proaspete de smochine uscate, de smirna, rom, piele si cenusa devin impreuna o definitie a virilitatii si a vigilientei masculine.

9.7 Rating
Mitul oriental vrajit in miros de salbaticie si de masculinitate

Inima salbatica a parfumului este accentuata de mirosul puternic al romului si al pielii suflate cu pulberea cenusii ca simbol al reincarnarii eterne. Parfumul Amouage Myths Man devine o oda orientala a misterului si a virilitatii. Este vraja capabila sa hipnotizeze orice om, orice simt si orice dorinta. Amouage Myths Man este sufletul salbatic al barbatului modern inchis intr-o lume prea grabita.

Persistenta
10
Intensitate
10
Forma recipientului
9
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password