Christian Dior Miss Dior Originale

Miss Dior Originale ParfumChristian Dior a spus ca “Secretul elegantei consta in simplitate” si, astfel, parfumul Christian Dior Miss Dior Originale este oglindirea clara a acestor cuvinte care fac inconjurul lumii si devin etalon pentru eleganta de multi ani. Christian Dior Miss Dior Originale sta sub semnatura clara a casei Dior, care reuseste tot timpul sa surprinda publicul larg prin eleganta si rafinament, fiind una dintre vocile importante ale modei universale.

Christian Dior Miss Dior Originale suprinde prin simplitate, pozitionandu-se la un  capat opus fata de primul parfum sub marca Dior aparut in 1947, dar si de esenta Dior Miss Dior aparuta in 2012. Este parfumul simplu, creat in note minimaliste, care reuseste sa surprinda cele mai esentiale trasaturi ale unei femei si anume naturaletea, blandetea, feminitatea, puterea, senzualitatea.

CHRISTIAN DIOR MISS DIOR ORIGINALE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Christian Dior Miss Dior Originale

elefant

Christian Dior Miss Dior Originale

emag

Christian Dior Miss Dior Originale

2011 este anul in care casa Dior hotaraste sa atraga atentia femeilor spre eleganta si spre feminitate, aducandu-le aminte de puritatea si de simplitatea pe care ar trebui sa o poarte zilnic intr-un mic parfum numit Christian Dior Miss Dior Originale, compus din doar trei note florale. Pentru a sublinia cat mai mult ideea de simplitate, cele 3 note floarale se regasesc intr-o combinatie unica, armonioasa, aducand in prim-plan ideea de a ne bucura de fiecare lucru pe rand, de a simti aroma fiecarei note fara a ne distrage nimic atentia.

Nota de varf a parfumului Christian Dior Miss Dior Originale este cea de galbanum. Galbanul este o rasina lipicioasa care apropie mult purtatorul parfumului de origini, de salbaticie, aratand latura puternica si salbatica a unei doamne. Galbanum este mirosul naturii, al coniferelor, astfel ca poti simti mirosul unor ace de pin stropite cu lamaie, oferind un miros proaspat, natural si foarte puternic. Mirosul de galbanum este cutremurul capabil sa trezeasca orice simt, orice sentiment, fiind aroma care te aduce mai aproape de pamantul stropit cu lacrimi de terebentina. Doar nota de varf arata ca acest parfum este facut pentru femeile adevarate, pentru cele puternice.

Dualitatea unei femei este scoasa in evidenta prin nota de mijloc si anume iasomia. “Yasmin” sau “planta lui Dumnezeu” este mirosul divin si angelic al parfumului capabil sa domoleasca si sa calmeze orice in jur. Iasomia este mirosul floral dulce si relaxant, capabil sa duca orice simt intr-o gradina paradisiaca. Ea reprezinta caracterul suav, feminin si bland al unei femei capabile sa vindece orice in jurul ei. Galbanumul si iasomia sunt notele care definesc cat mai bine statornicia unei femei. Ele deschid parfumul separat, pentru a sublinia cat mai bine trasaturile purtatorului, facand din parfumul Christian Dior Miss Dior Originale un parfum cu personalitate care defineste clar un anumit caracter.

Pentru a dezmierda simturile din parfumul de iasomie si pentru a crea ciclicitate intregului parfum, in scena apar note verzi, puternice si misterioase de patchouli, care vin precum ploaia intr-o zi calduroasa de vara capabila sa dezmierde orice simt si sa il abunde intr-o enigma vesnica. Notele de patchouli vin sa sublinieze latura senzuala si ademenitoare a unei femei. Ca si in Angel-ul lui Thierry Mugler, acordul de patchouli este nota afrodisiaca capabila sa arate carcaterul misterios si magic al acesteia.


PRO:
  • Parfumul Christian Dior Miss Dior Originale este oglinda unei femei adevarate
  • Note simple, dar foarte puternice si persistente

CONTRA:
  • Parfumul are un public tinta destul de redus

Concluzie: Parfumul Christian Dior Miss Dior Originale, prin doar cele trei note ale sale, devine descriere perfecta a unei femei care se remarca prin eleganta imbracata in simplitate. Galbanul, iasomia si acordul de pachouli dezvaluie puterea, delicatetea si senzualitatea unei femei.

9 Rating
Simplitatea este cheia spre eleganta

Parfumul Christian Dior Miss Dior Originale este parfumul de aur al casei Dior. Este un parfum in care nu se poate regasi oricine, deoarece nu este neaparat creat sa placa, este creat sa descrie.

Persistenta
10
Intensitate
9
Forma recipientului
8
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password
Sari la bara de unelte