Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle

Marc Jacobs Daisy Dream TwinkleParfumul Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle a fost lansat in anul 2017 si este o esenta preponderent fructata si dulce. Sticla rotunda, de un mov bland, este decorata cu floricele, reusind sa surprinda semnatura unica a parfumului in franciza Marc Jacobs. Acesta este comercializat ca apa de toaleta in sticlute de 50 ml.

Daisy Dream Twinkle se deschide intr-o maniera dulce si proaspata prin nota de top de cirese. Aceasta se dizolva treptat in dansul notelor de mijloc, de flori albe, ce surprind spiritul primaverii. Uscarea notelor de baza este una cu textura cremoasa si in acelasi timp intensa, prin amestecul de fructe de padure si spuma de lapte.

MARC JACOBS DAISY DREAM TWINKLE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle

elefant

Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle

emag

Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle

marionnaud

Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle

Datorita felului in care sunt combinate notele, parfumul este unul potrivit pentru zilele proaspete de primavara, fiind privit ca un nou inceput. Persistenta si longevitatea acestuia sunt moderate, iar din aceasta cauza poate parea putin slab. Fata de parfumul Marc Jacobs Daisy Dream, Daisy Dream Twinkle este putin mai puternic, datorita notelor de fructe de padure.

Nota de top de cirese confera caracterul dulceag al parfumului, insa aceasta nota nu este atat de puternica in compozita parfumului precum ingredientele regasite in etapa de mijoc si de baza. Parfumul persista pe pielea celei care il poarta aproximativ 4 – 5 ore, in functie de vremea de afara. Pe masura ce se usuca, poate capata o textura destul de fada.

Daisy Dream Twinkle se mentine in linia impusa de colectia Daisy Dream, insa in acelasi timp se diferentiaza prin anumite aspecte. In ansamblu, Daisy Dream Twinkle este un parfum dulce, de primavara, fara a avea un caracter special, unic.

Recipientul parfumului se incadreaza in linia Marc Jacobs si surprinde foarte bine spiritul aromei. Pe alocuri, se simte putin sintetic, dar asta nu il transforma intr-un parfum neplacut pentru purtatoare. Dream Daisy Twinkle este putin mai romantic decat semnatura originala Daisy Dream si, de asemenea, poseda o anumita scanteie care lipseste semnaturii originale.


PRO:
  • Parfumul este unul unic in interiorul francizei Marc Jacobs
  • Caracterul dulce, proaspat, al parfumului

CONTRA:
  • Pentru femeile mai puternice, parfumul poate parea unul fara personalitate

Concluzie: In esenta, parfumul Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle este unul floral, notele din mijlocul sau fiind destul de puternice. Florile albe se simt foarte intens, ca o explozie de primavara. In general, aceasta esenta are darul de a te inveseli. Desi longevitatea nu este atat de puternica, poate fi purtat lejer in zilele de primavara si vara, cu preponderenta la orele gravate cu raze de soare.

8 Rating
Amestec primavaratec de flori generoase si fructe suculente

Daca iti plac esentele primavaratece, dulci, moi, dar intense in acelasi timp, atunci iti va placea acest parfum, o semnatura noua in colectia Daisy de la Marc Jacobs. Parfumul epateaza printr-o proiectie unica, armonizand tacit accente vulnerabile si note penetrante. Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle surprinde cel mai bine raportul dintre aparenta si esenta unui parfum de colectie.

Persistenta
8
Intensitate
7
Forma recipientului
9
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password