Christian Dior Poison Girl Unexpected

Christian Dior Poison Girl UnexpectedProaspat si efervescent, noul parfum Christian Dior Poison Girl Unexpected a fost lansat la inceputul anului 2018, reprezentand o reinterpretare a originalului Dior Poison Girl lansat in anul 2016. Parfumul destainuie o aroma unica si inconfundabila, desi derivata din editia precedenta, parand sa cucereasca teritoriul olfactiv prin note dulci si acide, care impreuna confera stralucire fiecarei pulverizari.

Cu o compozitie abundenta in picanterii, Christian Dior Poison Girl Unexpected uimeste prin pretiozitatea esentei elaborate de Francois Demachy, cunoscutul parfumier responsabil pentru evadarea din tipare a multor parfumuri ce poarta semnatura caselor de moda celebre. Ghimbirul este ingredientul vedeta al noului parfum Dior, gratie caruia prezentele feminine sunt invaluite intr-o atmosfera incitanta, dar ludica, totodata. Semnatura Dior poarta, in 2018, o amprenta a senzualitatii mascate de accente suculente de vanilie si trandafiri.

CHRISTIAN DIOR POISON GIRL UNEXPECTED ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Christian Dior Poison Girl Unexpected

elefant

Christian Dior Poison Girl Unexpected

logo-emag

Christian Dior Poison Girl Unexpected

Desi derivat din originalul Dior Poison Girl, parfumul ce ii urmeaza la succesiunea suprematiei olfactive nu instaureaza, totusi, echivocul atunci cand vine vorba de originalitate. La fel de picant, dar totusi mult mai vulnerabil, Christian Dior Poison Girl Unexpected ofera o lectie de delicatete cu ajutorul accentelor care il compun. Compozitia fresh, florala si deopotriva picanta este redata prin note ascutite de ghimbir, imbinate fara restrictii cu accente senzuale de trandafir de Damasc. Sensibila in aparenta, dar acida in esenta, aroma noului parfum Christian Dior Poison Girl Unexpected este revigorata cu picaturi sangerii de portocala rosie, motiv pentru care criticii il considera un afrodiziac ce poate inarma femeile cu seductie.

Christian Dior Poison Girl Unexpected transpune intr-o senzatie senzatia puternica si ambivalenta elemente dulci, inspirate din natura inconjuratoare, dar cu potential de a deveni sageti de strapungere a simturilor. Esenta intruchipeaza contrastul unei note fructate care creste progresiv intr-o, devenind ascutita si sexy. Ghimbirul se manifesta intr-un crescendo fluid, ajungand sa domine esenta printr-o expresivitate imposibil de reprodus. De fapt, insusi, Francois Demachy, creatorul parfumului, spunea ca aroma acestuia este inspirata din plurivalenta unor ingrediente nobile si a acordurilor vii. Pulverizarea destainuie, total neasteptat, un suflu floral si spumos de note suculente, care explodeaza la contactul cu pielea purtatoarei.

Noul parfum Christian Dior Poison Girl Unexpected si-a facut introducerea in atentia publicului nisat autohton printr-un miros mai proaspat, mai floral si mai picant decat oricand. Vivacitatea sa amara este configurata prin note de portocala rosie, salbatica si acida, in aparenta, in timp ce ghimbirul consolideaza partea afrodiziaca a acestui elixir savurat din potirul simturilor. Acest ingredient confera un temperament incandescent parfumului inainte ca pulverizarea sa tradeze doza de feminitate. Cu o inima presarata cu petale de trandafir de Damasc, baza constrastanta este redata prin note dulci de vanilie, dovedind un usor truc exotic de a scoate esenta din tipare.


PRO:
  • Atingerea picanta de ghimbir este temperata de vulnerabilitatea vaniliei si a notelor de trandafir, facand parfumul usor de purtat in orice context;
  • Accentele acide de portocala rosie se simt extraordinar in faza de debut a pulverizarii, incarcand purtatoarea cu o senzatie de prospetime si confort;
  • Parfumul se preteaza cu succes si la evenimentele de zi, dar si la cele de seraa, fiind constituit pe baza unui tablou olfactiv contemporan si reconfortant.

CONTRA:
  • Contrastul dintre notele suculente, acide si cele diafane poate fi dificil de inteles de unele femei care prefera parfumurile delicate, Christian Dior Poison Girl Unexpected aflandu-se la intersectia celor doua tonalitati.

Concluzie: Cu o compozitie florala si amenintata de picanteriile ghimbirului, noul Christian Dior Poison Girl Unexpected este, fara doar si poate, vedeta Dior pentru anul 2018. Parfumul surpirnde printr-o compozitie stralucitoare, dovedita prin accente pudrate, dar efemere, stinse sub ploaia acida a accentelor de portocala rosie. Totusi, esenta nu tradeaza o lupta pentru suprematia simturilor, ci ofera o atingere fierbinte a celei mai fine capodopere semnate Francois Demachy. Amar, dar necesar pentru succesul parfumului, ghimbirul se contopeste sublim cu accentele suculente ale portocalei, invocand semnatura personala a femeii care iubeste sa uimeasca si sa contureze controversa in jurul sau. Fiecare pulverizare este potentata de sensibilitatea notelor de vanilie, in timp ce trandafirul se apleaca asupra momentului cu senzualitate.

9.2 Rating
Accente de ghimbir picant, captive unui buchet vanilat

Christian Dior Poison Girl Unexpected se prezinta ca o aroma ispititoare si neasteptata, usor rebela, dar usor de domolit. Accentele care il compun sunt invaluite in eleganta si rafinament, inspirand fiecare femeie care alege sa poarte semnatura Dior la a fi cine vor sa fie cu asumare si incredere in fortele proprii. Christian Dior Poison Girl Unexpected este expresia femeii asumate, care iubeste sa atraga privirile celor din jur atunci cand poarta o aroma suculenta si amenintatoare. Falsa rebela, in esenta eleganta, stie sa isi dozeze prezentele in societate, potentand fiecare prolej cu sensul purtarii unor accente vulnerabile, pudrate si luxuriante.

Persistenta
9.5
Intensitate
8.5
Forma recipientului
9.5
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password