Davidoff Zino

Davidoff ZinoEleganta si distinctia obiectelor clasice sunt nemuritoare, indiferent de an sau secol, iar acest lucru o dovedeste parfumul Davidoff Zino care din 1986 continua sa incante simturile barbatilor prin aceeasi fromula neschimbata. Parfumierul Michel Almairac a pulsat in nucleul parfumului esente de paciuli si de lemn de trandafir, menite sa invaluie pielea in enigmatic si savoare.

Davidoff Zino este parfumul oriental cu miros lemnos creat special pentru barbatii eleganti pentru care rafinamentul si stilul reprezinta cuvinte mandatorii. Alura emanata de acest parfum ii ofera purtatorului o prezenta puternica si impunatoare, dar totodata blanda si calda, scotand la iveala un caracter statornic, impozant si sarmant.

DAVIDOFF ZINO ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Davidoff Zino

elefant

Davidoff Zino

emag

Davidoff Zino

Notele cu care parfumul debuteaza prezinta dualitate. Lavanda este precum un afrodisiac asupra intregului parfum, invaluind totul in mister, fiind scaldata in note de bergamot si salvie. Bergamotul impreuna cu salvia vin sa ofere efervescenta si un miros dulce – amarui capabil sa prezinte pe de-o parte latura sensibila a unui barbat si pe de alta parte latura puternica si impenetrabila. Lemnul de trandafir cu mirosul lui dulceag este capabil sa revitalizeze toate simturile si sa scoata in evidenta acea parte carismatica si plina de patos a unui adevarat domn. Primele note ale parfumului scot la iveala tipul de om care se poate regasi in acest parfum si anume cel carismatic, sarmant, capabil sa condimenteze viata.

Notele de mijloc ale acestui parfum dezvaluie latura sensibila a unui domn pe care o poate arata numai persoanei iubite. Notele florale sunt cele care fac un contur clar a ceea ce un barbat adevarat reprezinta si anume: putere, iubire, sentimente. Iasomia impreuna cu trandafirul sunt florile senzuale si delicate capabile sa invaluie in placere si dorinta toate simturile. Ele reprezinta latura fermecatoare a unui gentleman, capabil sa isi puna sufletul pe tava persoanei iubite. Prin acest doua note elixirul isi arata si scopul de a fi purtat la o cina romantica, de catre un domn imbracat intr-o tinuta la patru ace. Margaritarul este cel care ofera noblete parfumului, dezvaluind o latura cristalina si luxurianta scaldata in esenta dulce, usor salbatica a muscatei.

Chintesenta intregului parfum o reprezinta notele imbietoare de paciuli. Ele ofera un farmec aparte parfumului si il tapeteaza intr-un miros dulce-amarui, usor pamantiu. Paciuli este cel care aduce barbatul mai aproape de realitatea vietii care il inconjoara. Pentru a inradacina barbatul mai mult in esenta pamantie, lemnul de cedru isi face simtita prezenta, oferind parfumului un miros lemnos usor balsamic. In notele de baza, elixirul Davidoff Zino devine o aroma dulce si calda datorita lemnului de santal invaluit in notele afrodisiace de vanilie care au scopul de a mentine acea latura enigmatica a elixirului.


PRO:
  • Pretul este unul accesibil pentru orice buzunar

CONTRA:
  • Poate fi folosit doar in cadrul unei ocazii speciale
  • Prin amploarea notelor florale, parfumul Zino se bucura de un public destul de restrans


Concluzie: Parfumul Davidoff Zino este o reprezentare clara a unor sentimente adevarate, a unui caracter pur, cald si masculin. Zino are puterea de a vobi in locul unui gentleman: el reprezinta cuvintele nerostite de catre acesta, care pot sa schimbe realitatea intr-o secunda.

8.2 Rating
Puterea, niciodata mai frumoasa ca acum

Puterea este vazuta prin masculinitate, forta, dar parfumul Davidoff Zino este capabil sa arate latura blanda si buna a puterii care se transforma intr-o tornada de sentimente si de iubire. Este parfumul masculin seducator si imbietor, capabil sa invaluie in dorinta si senzualitate orice prezenta, infatisand latura sarmanta, carismatica si eleganta a unui gentleman. Zino este chintesenta barbatul adevarat, care imbina intr-o sticluta neagra modernismul cu clasicul nemuritor.

Persistenta
8.5
Intensitate
9
Forma recipientului
7
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password